2777
2789
عنوان

به نظر شما این زن و شوهر طبیعی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 54 پست

بزار تو بلک لیست ،دیگه هم شوهرش دعوت نکن ،رفتارش غیر طبیعیه ،اگه هم تشکر میکنه به شوهرش میگه از طرف من تشکر کن از صاحبکار نه دیگه خیلی اجتماعی باشه یه بار که داره با شوهرش حرف میزنه میگه گوشیو بده از فلانی تشکر کنم نه اینکه هی زنگ بزنه ، حرف بزنه ،اخه چه حرفی با مرد نامحرم داره ما انقدر به داداشمون زنگ نمیزنیم میگیم یه وقت مزاحم نشیم 😑

بعد چند شب گذشت دوباره زنگ زد گفتم بزار رو آیفون گذاشت دیدم هی داداش داداش میکنه و بعدش داد شوهرش حر ...

منم شوهرم یه دوست داشت یه بار شام دعوتشون کرد .واین آقا شماره خونمون رو گرفت .بعد اون هر جمعه که خونه بود یا یه موقع که شوهرم موبایلشو ج نمی داد سریع زنگ میزد خونه .من اصلا حرفی باهاش نداشتم یهو میدیدی یه ساعت داره میحرفه .واقعا تو مخ بود دیگه باهاشون قطع ارتباط کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار تو بلک لیست ،دیگه هم شوهرش دعوت نکن ،رفتارش غیر طبیعیه ،اگه هم تشکر میکنه به شوهرش میگه از طرف ...

تازه اولش خودش صحبت میکنه بعد شوهرش

من بیشتر از اینکه شنیدم رابطشون خوب نیس میترسم

منم شوهرم یه دوست داشت یه بار شام دعوتشون کرد .واین آقا شماره خونمون رو گرفت .بعد اون هر جمعه که خون ...

اینا چند تا شماره دارن انگار شوهرم میگ چند بار ج ندم یهو بعد چند روز از یه شماره دیگ میزنگن

کامل نخوندم اما شوهرم میگف دور از جون همه جمع و شوهراشون بعضیا ته کثافتن

میگه تو محل کارشون ک ۹۸درصد مردن..یه نفر که ی جورایی نگهبان حساب میشه خانومشو میاره با پوشش و ارایش زننده ،خودش میره دنبال کارش زنشو میذاره ب جون مهندسا و سرمایه گذارا و ...که مثلا یه جورایی از راه بچسبونه بهشون،حالا نمیدونم دنبال پیشرفته دنبال اتو گرفتن ،از راه بدر کردن فقط خدا میدونه

البته اون آقایون اونقدر موجه و درست و حسابی هستن ک محلش نمیذارن ولی اون همچنان این کارو ادامه میده هر بار تو پروژه های مختلف

ینی حااااالم بهم میخوره از اینطور ادما

اخه به اضای شرف و عزتشون چی میخوان بدست بیارن

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
همسر من یه آدمی هست همجوره طرفدار داره تاالان که هشت سال از زندگیمون گذشته نمازشوقضانکرده روزه نخورد ...

شوهر منم اهل رفت و آمد نیس حتی با فامیل .این کارگره هم یه شب شام اومد شوهرم میگ از بس گفت بیا شهرمونو ما مهمانوازیم منم رودروایسی دعوتش کردم

اینا چند تا شماره دارن انگار شوهرم میگ چند بار ج ندم یهو بعد چند روز از یه شماره دیگ میزنگن

یه جوری بتونی قطع ارتباط کنی خیلی بهتره .ما انقدر ج ندادیم که دیگه زنگ نزد .انقدر وقیح بود جلو زنش زنگ میزد خونمون با من حرف میزد با اینکه محل نمیدادم

کامل نخوندم اما شوهرم میگف دور از جون همه جمع و شوهراشون بعضیا ته کثافتن میگه تو محل کارشون ک ۹۸درص ...

این زنه اوایل به شوهرم زنگ میزد سراغ شوهرشو میگرفت اگ خاموش بود یا برنمیداشت  شوهره داد شماره شوهرمو شوهرم میگفت چقد فلانی بی غیرت درجا شمارمو داده زنش

اوایل به این بهونه زنگ میزد بخدا چندبار هم زنگ میزد پول دستی بده بچه هام از گشنگی مردن شوهرم معتاده بی خیاله

این زنه اوایل به شوهرم زنگ میزد سراغ شوهرشو میگرفت اگ خاموش بود یا برنمیداشت  شوهره داد شماره ش ...

همین دیگه بعضیا از غیرت و شرف و عزت بویی نبردن

شوهرش انسان نیس خودش چی !!

ادم بمیره اما تن ب رذالت و بی شرفی نده

زن و این حجم از وقاحت!!

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
تازه اولش خودش صحبت میکنه بعد شوهرش من بیشتر از اینکه شنیدم رابطشون خوب نیس میترسم

العان نمیشه به کسی اطمینان کرد شاید یه جوری میخان نزدیک بشن ضربه بزنن هزار تا کار میکنن العان دوری کنید