2777
2789
عنوان

طلاق

418 بازدید | 49 پست

کسی هست طلاق گرفته باشه 

من شوهرم دست بزن داره سرکارم مرتب نمیره عصبی و شکاکه یه دختره چهارساله هم دارم خیلی تو این چهارسال اذیتم کرده منو تا حد مرگ کتک میزنه بعدش پشیمان میشه خیلی رفتم‌خانه بابام و برگشتم دوباره الان دیگه به تنگ اومدم اعصابم بهم ریخته دستام میلرزه و در کل حال خوبی ندارم به نظرتون چکار کنم‌از طلاقم میترسم چون واقعا کسی نیست ک‌حمایتم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک ثابت رو تو دنیا برات بگم که خییییلی مهمه☝️ : رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.💜

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده.دنیا اساسا اِصالتی نداره،همه خبرها ،اون دنیاست.😇

تو اینطوری به موضوع نگاه کن که:همه ی این اتفاقات برای من چیده شده ،تا من به خودم بیام و دلم رو به دنیا نبندم.🤔

خلق را با تو بد و بدخو کند

تا تو را یکباره دل آن سو کند.

باور کن، اگه انسان همتش آخرتش باشه،دنیا ذلیلانه دنبالش میاد:این روایت از معصوم هست.✍

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

والا عزیزم رابطه من با خدا خیلی خوبه ولی زندگی شخصیم اصلا خوب نیست و بشدت ناراضیم .گاهی میبینه طرف از همه بدجنستره برو زندگیشو ببین

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪
اگه حامی نداری منصرف شو چون سخت تره 

ببین به نظرم به خدا توکل کن و روپای خودت بایست و زندگیتو از صفر شرو کن و طلاق بگیر زندگی با این مردی که میگی هر روز هر روز سخت تر میشه شاید یه روزی جای جبران نباشه واقعا پس هر چه زود تر اقدام به طلاق کنی بهتره ب نظرم سعی کن منطقی تصمیم بگیری خواهش میکنم احساساتی نشو و اگ میتونی حضانت دخترم راحت بده به شوهرت 

به این فکر کن که اگه تو این کتک ها دور از جون مردی

یا دور از جوون ناقص شدی و طلاقت داد چی؟

جدا شو نهایتا دیه و مهریه می گیری و خودتم میری سرکار ، بچه ام اگه تونستی ببر وگرنه بذار بمونه پیش باباش ،هفته ای دو روز ببینش

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه