2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم مغازه آرایشی زدم به چشم اون من عابر بانکم

دختر شاغلی و داری تحمل میکنی؟

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

اگه از خانوادت حمایتت نمیکنن چ مالی چ عاطفی جدا نشو

بعد جدایی استقلال نداری با خانوادت

مگه این ک پووووووول داشته باشی ومستقل زندگی کنی

خاستی هم جدا شی حتمن مهربگیررررحتمن 

دختر شاغلی و داری تحمل میکنی؟

زندگیمو خیلی دوست داشتم ولی دیگه بریدم‌خیلی سعی کردم درست شه ولی نمیشه بخدا همه چیز و نگفتم تازه مشکلاتی شوهرم داره ک‌هیچ زنی یه ساعت تحملش نمیکنه

خودش در بره بچه رو بذاره برای شوهر شکاک مریضش؟! این انصافه در حق اون بچه؟!

الان که هر دوشون زیر دست یه مرد مریضن،اون طوری حداقل یکی شون نجات پیدا میکنه و اون یکی رم بعدا میبره

شاید شوهره بدی باشه ولی ممکنه پدر خوبی باشه

هیچی ارزش اینو نداره آدم از خودش بگذره

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه