من شوهرم دست بزن داره سرکارم مرتب نمیره عصبی و شکاکه یه دختره چهارساله هم دارم خیلی تو این چهارسال اذیتم کرده منو تا حد مرگ کتک میزنه بعدش پشیمان میشه خیلی رفتمخانه بابام و برگشتم دوباره الان دیگه به تنگ اومدم اعصابم بهم ریخته دستام میلرزه و در کل حال خوبی ندارم به نظرتون چکار کنماز طلاقم میترسم چون واقعا کسی نیست کحمایتم کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
خودش در بره بچه رو بذاره برای شوهر شکاک مریضش؟! این انصافه در حق اون بچه؟!
الان که هر دوشون زیر دست یه مرد مریضن،اون طوری حداقل یکی شون نجات پیدا میکنه و اون یکی رم بعدا میبره
شاید شوهره بدی باشه ولی ممکنه پدر خوبی باشه
هیچی ارزش اینو نداره آدم از خودش بگذره
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه