2777
2789
عنوان

چرا این خاهرشوهرا این قدر درگیر زندگی داداششونن؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 46 پست
خداروشکر

شمام بهتره کاری کنه همسرت به حرفت باشه و جذب خودتون باشه 

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هزار بار تصمیم گرفتم نرم خونش، ولی میاد خونمون میگم میخندم، انگار نه انگار که کاری کرده اه خاک ...

یه اس ام اس کوتاه دادم.غیر مستقیم منظورمو رسوندم.جوابمو نداد.استوری هامم باز نمیکنه.فکر کنم خودش قهر کرده

دقیقا اینایی که تو زندگیشون مشکل دارن فضولی میکنن

اخه مشکلم اینه  تا وقتی خبر نداشت خیلی میرف تو فازه ملکه ای، میگف شوهرم عاااشقمه ولی تو چی ، با این کارات شوهره سرت هوو میاره، 

صدبار جلو شوهرم گف این حرفاشو، خداشاهده قلبم تیر میکشید از زخم زبوناش...

یه زمانی شوهرش میگف من زنمو با دنیا عوض نمیکنم عاشقشم.

ولی تازگی فهمیده یکی دوساله شوهرش بهش خیانت کرده، اینارو خودشم نگف شوهرم  گف،

الانم هی از خیانت شوهرش برا شوهرم میگه که قبحش بریزه😒خاک بر سرش کنم، شوهره من نزده میرقصه

حرف خانواده شو پیش نکش یه وقتایی از بعضی کارای خانوادش تعریف کن،تقدیر کن بذار بهت اعتماد کنه وقتی ...

من یه عمر همین کارارو کردم، تازه از وقتی فهمیدم اینا واقعا از رو عمد اتیش بیاری میکنن یجور دیگه شد رفتارم باهاشون، دو سه ساله که فهمیدم ,5-4 ساله اول اصن بی خبر بودم ، چون جلو خودم زیر گوشش نمیخوندن، از بس رو دادم که به جایی رسید جلو خودمم پرویی میکردن

قلبم درد می کنه.داروی اعصاب وقلب بهم تجویز شد.دعام کنید.

منم یه وقتایی قلبم شدید تیر میکشه😞ولی نرفتم دکتر...

یه ذره هم ک استرس بگیرم بدنم بندری میزنه برا خودش😑از بس میلرزه.

انشاءالله ارامش به زندگیت برگرده، برا منم دعا کن😞

من بدبخت 5 تا خواهر شوهر دارم 

هیییییییییییییی ولی خوب خداروشکر  از پس شون برمیام 

شوهرمم اصلا خودشو دخالت نمیده ولی بیشتر پشت منه میدونه حق با منه طرف خواهراشو نمیگیره 

وقتی خواهرش اعتراض میکنن میگه خودتون از پس هم بر بیاین 

من بدبخت 5 تا خواهر شوهر دارم  هیییییییییییییی ولی خوب خداروشکر  از پس شون برمیام  ...

ببین هزارتام اگه باشن، شوهرت پشت تو باشه کافیه..

من هرکاری بگی کردم، هرررکاری‌ ولی شوخرم پشتم نیس، پای اونا ک میاد وسط پشت خاهرشه

چی گفتی؟ بگو منم بگم اینام قهر کنن راحت شم

یه بار برای خواهر شوهرم نوشتم خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کنند اون چون قبلش واسم یه چیزی فرستاد که منو اتیشی کرد بعد رفتم از تو کانال تلگرام چه چند تا چیز مشتی وجمله سنگین  که بهشون می‌خورد گیر آوردم براش فرستادم 2 سال باهم قهر بودیم 😂😂😂😂😂😂

گفتم درست نیس حرف منو پیش شوهرم و حرف اونو پیش من بزنی. شوهرم هم اگه با پدرمادرش مشکل دارن خودش حل ...

خخخ این بیشورم میاد هزارتا حرف میزنه میگه به اون یکی نگو...

ولی کاش فقط همینا بود، این روزا همش میشینه به شوهرم میگه پیامای زنه رو توگوشیش دیدم، رفتم تعقیبش باهم رفتن بیرون و این مضخرفات،بعد شوهرم گف حالا میخای جدا شی؟ گف نه😐با دوتا بچه کجارو دارم برم...

اینارو میگه ک شوهرم هر گوهی میخاد بخوره ،خیالشم راحت باشه زنش نمیره طلاق بگیره..

حالم بهم میخوره از افریطه بازیاش

ببین هزارتام اگه باشن، شوهرت پشت تو باشه کافیه.. من هرکاری بگی کردم، هرررکاری‌ ولی شوخرم پشتم نیس، ...

اینجوری خیلی بده آدم که پشتش خالی باشه هرکی از راه برسه بهش یه تیکه ای میپرونه

یه بار برای خواهر شوهرم نوشتم خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کنند اون چون قبلش واسم یه چیزی فرستا ...

اوووه تا دلت بخاد فرستادم ازین چیزا،

انگار ن انگار....

موقعی ک خونه ی مادرشوهرم زندگی میکردم ، من یه روز رسما جیغ و داد کردن و خاهرشو بستم به فحش، مطمعنم مادرشوهرم به گوش دخترش رسونده ها، بعدم تا یسال باهاشون قهر بودم ولی اینا همش میومدن موس موس میکردن اشتی کنم دوباره بیان فضولی زندگیمو بکننگ

چون تو اون دوسال نزاشتم شوهرم حتی جواب تلفنشونو بده،حسابی سوخته بودن 

اوووه تا دلت بخاد فرستادم ازین چیزا، انگار ن انگار.... موقعی ک خونه ی مادرشوهرم زندگی میکردم ، من ...

این مثل خواهر شوهرای منه هر چند وقتی باید اینارو بروز رسانی شون کنی تا جفتک نندازم به زندگی زن داداش شون 

من وقتی ببینم که دیگه هیچ جوره آدم نمیشن از راه دیگه میرم جلو تا یه مدت شر شون کم بشه

حالا 5 تا خواهرشوهر دارم به کنار دوتا برادر شوهر نکبتم دارم که تازگیا دم در آوردن که دم یکی شونو بد قيچي کردم