2777
2789
عنوان

دخترم میگه...

279 بازدید | 16 پست

۳سال ونیم حدودا یک ماه میشه بعضی وقتا میگه پام گیز گیز میشه کف پای راست شو میگه میگه ماساژ بده

به نظرتون چیه ؟؟؟؟

تاحالا کسی این طوری شده ؟؟؟؟

مگه بچه ها پاشون خواب میره ؟؟؟؟

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

شاید کم خونی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چایی میخوره یک هفته چایی بهش نده اصلا. خوب میشه

خیلی کم شاید نصفه استکان صبحانه شایدم نخوره اونو

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
درحالت عادی اینطوری میشه یا پاهاشو جمع میکنه 

نه همین طوری زیاد بلد نیست پاشو جمع کنه 

بهش پسه و انجیر بده رو غذاش روغن زیتون بریز اگه میخوره تخمه ی افتابگردون بهش بده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
خیلی راه میره ؟؟ شاید خسته میشه

زیاد نه مثل همیشه است

خب اگر میگه ببرش دکتر عزیزم  خیال خودتم راحت کن .

اره میبرم اما گفتم ببینم واسه کسی پیش اومده تاحالا من تاحالا نشنیدم

اره خواب میره 

برای شما پیش اومده؟ اخه کوچولو اصلا فک کنم خکاب رفتگی نیست چون میگه ماساژ بده