2777
2789
عنوان

پس انداز

183 بازدید | 14 پست

بچه ها شما چطوری پس انداز میکنین؟امیدوارم از تاپیکام بدتون نیاد چون دوس دارم در کنار درد و دلا و ناراحتیا و خوشیامون بتونیم کنار هم از هم یه چیزاییم یاد بگیریم.

مثلا خودم چون کار شوهرم با چکه و از مشتریاش چک میگیره یه دونه از چکای اخرماهاشو که مبلغ خوبی داره برمیدارم میذارم کنار و پس انداز میکنم.هرجا به مشکل بخوریم پول داریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه مبلغی جدا می ریزه برام تو حسابم پس انداز میکنم دست نمی زنم به اون کارتم چون مبلغش زیاد با خودم بیرون نمیبرم ،تو یه کارت دیگم‌ واسه خرید پول می ریزه که فقط اونو با خودم میبرم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
مجردم بابام بعضی اوقات پول میده و اینکه خودمم گاهی اوقات سفارش تایپ میگیرم

حالا که مجردی سعی کن با پس اندازت بتونی ی تیکه طلایی چیزی ک ارزش داره بخری که پولتم سوخت نشه.البته فقط نظر منه.موفق باشی عزیزم

حالا که مجردی سعی کن با پس اندازت بتونی ی تیکه طلایی چیزی ک ارزش داره بخری که پولتم سوخت نشه.البته ف ...

آره طلا میخرم

چون پول راکد میمونه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز