2777
2789

کورتاژکه ترس نداره خدای نکرده اگه بمونه برات خطرداره منم کورتاژکردم بعدش دوتابچه ی سالم خدابهم داد

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم سقط داشتم بیست روز پیش بقایا هنوز مونده و لکه بینی هم دارم دکترم گفت بیا کورتاژ من گفتم بهم فرصت بدین تاریخ پریودیم برسه اگه با پریودی دفع نشد میام کورتاژ چهار  روز دیگه تا مونده پریودیم

خدایا عاشقان را باغم عشق آشنا کن، ز غم های دگر غیر از غم عشقت رهاکن، تو خود گفتی که در قلب شکسته جای داری، شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن 💔

منم یکماه پیش با قرص سقط کردم الان بقایا دارم پیش ماما رفتم قرص مجسترول داد بهم خوردم گفت با پریود بعدیت دفع میکنی اما رفتم پیش پزشک گفت باید کورتاژ کنی چون ممکنه عفونت کنه و کشنده اس پنجشنبه گذشته باید پریود میشدم اما تا امروز نشدم به ماما گفتم گفت بخاطر قرصهاس یکم دیرتر میشی تا دو هفته دیگه هم نشدی عیب نداره

چندی پیش شنیدم که مردی میگوید:زن مثال لیمو شیرین است.تا دست میزنی تلخ میشود🍋کسی نبود به او بگوید:تا کارد بر دل لیمو شیرین نزنی تلخ نمیشود♥➷