2777
2789
عنوان

شکایت

1917 بازدید | 26 پست

سلام ... اگه با یه اکانت فیک تو اینستا و تو دایرکت کسی بخوایم موضوعی از گذشته رو عنوان کنیم و اون فرد مزاحمت محسوب کنه ... و تهدید کنه که شکایت میکنه آیا با دلیت اکانت باز میتونه شکایت کنه یا دیگه نمیشه؟؟ اگه از چت ها اسکرین شات گرفته باشه و الان اون اکانت حذف شده باشه بازم میتونه شکایت کنه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا مگه شکایت الکیه ن بابا 

اصلا با یه اکانت کاملا فیک جلو رفتم... اصلا اسم اصلیم هیچ نشانی ازش نیست ولی از چت رفته اسکرین شات گرفته میگه شکایت میکنم بیای دادگاه 

اصلا اینستا نه قابل پیگیری هست نه قابل شکایت تمام

حدس خدارووشکرررر و واقعا خیلی استرس گرفتم ... من قصد مزاحمت نداشتم فقط میخواستم حرفای ته دلم رو به طرف بزنم چون یه زمانی عاشقش بودم ولی الان واقعا ازش متنفرم

جدی ؟؟ تازه کسی که میخواد ازم شکایت کنه یه سرباز فراریه

خو دیگ بدتر بگو هرکاری میخای بکن، یعنی بیخیالی.. هرچی بیشتر ترس نشون بدی بیشتر واکنش نشون میده

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...! 
خو دیگ بدتر بگو هرکاری میخای بکن، یعنی بیخیالی.. هرچی بیشتر ترس نشون بدی بیشتر واکنش نشون میده

اتفاقا بهش گفتم... گفتم برو هر کاری دلت میخواد بکن سرباز فراری... سه بار با لباس سربازی فرار کرده خودش الان مجرم محسوب میشه 

یه بار یکی به من گفت تو اینستا‌ که ازت شکایت میکنم و فلان و منم خیلی ترسیدم

ولی بعدا فهمیدم اصلا اینا چیزایی نیست که پیگیری بکنن. ما پولمون رو خوردن دو ساله شکایت کردیم هنوز هیچی نشده 

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1