سلام ... اگه با یه اکانت فیک تو اینستا و تو دایرکت کسی بخوایم موضوعی از گذشته رو عنوان کنیم و اون فرد مزاحمت محسوب کنه ... و تهدید کنه که شکایت میکنه آیا با دلیت اکانت باز میتونه شکایت کنه یا دیگه نمیشه؟؟ اگه از چت ها اسکرین شات گرفته باشه و الان اون اکانت حذف شده باشه بازم میتونه شکایت کنه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بار یکی به من گفت تو اینستا که ازت شکایت میکنم و فلان و منم خیلی ترسیدم ولی بعدا فهمیدم اصلا ای ...
چطور پیگیری نشد؟ من از ی پیجی میخوام شکایت کنم ولی ی تعداد ک شاکی بودن شکایت کردن به هیچ جا نرسید بعد طرف الان بیشتر از ۶ ماهه که اکانتشو دیلیت کرده بعد من هرچقد داخل سایتا و کلا همه چی نظرات وکلا خوندم میگفتن که از طریق پیج اینستا بعد ۶ ماه دیگه نمیشه کاری کرد ولی شماره ای که واریز شده همه به یک حسابه و کد ملی و ایناشم دارن ولی هیچ کاری نتونستن بکنن بعد این همه ماه . اگه شما شکایت کردید میشه بگید چجوری بود و چیشد ک پیگیری نکردن؟