2777
2789
عنوان

هرکی میخواد سفید بشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 24775 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماست و نشاسته بلور میشی

تورا خدا راست میگی. 

چجوری استفاده کنم 

اگه اثر کنه بخدا همیشه دعات می کنم 

لطفن دستورشا میگی گل 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
من از روغن گیری ها گرفتم  هسته انار ۳۵ البالو ۲۵

ممنون عزیزم

درتاریخ 99/9/9. بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد😍🙏میدوووونم روزهای خوبی توی رااااهه👌💕🌷😍خداجونم کمکم کن😍💕🌷🙏تیکرم تاریخ رسیدن به آرزوهامه😍🙏🍓
[QUOTE=150327751]واسه لک و جوش روی بدن چی کنیم[/QUOTE گلم روغن هسته البالو رو بگیر روزی دوبار بزن &n ...

میشه منم ب صورتم بزنم لک ‌آفتاب ولک. حااملگی دارم  البته الان باردار نیستم 😣😣😣😣

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
عزیزم من مامانم رغن هسته انار میزد صورتش تیره شدبعد عزیزم با چه روشی داری لاغر میشب

۱۰۰ درصد کرم ضد افتاب نمیزدن چون اگر نزنی پر لک و تیره میکنه چون داره لایه برداری میکنه  برا همین باید ضد افتاب استفاده کرد 

لاغری هم  باشگه (فیت نس ) رژیم هم کالری شماری و کم خوردن کربوهیدرات و حذف روغن و شکر 

تورا خدا راست میگی.  چجوری استفاده کنم   اگه اثر کنه بخدا همیشه دعات می کنم  ...

یک قاشق ماستو با یکم نشاسته مخلوط کن بمال صورتت یه ده بیست دقیقه طول میکشه تا کامل خشک بشه بعد بشور من سه بار استفاده حردم خواهرم تعجب کرده بود از سفیدیم لکه هامم کمرنگ شده من خیلی لک حای جوش دارم

میشه منم ب صورتم بزنم لک ‌آفتاب ولک. حااملگی دارم  البته الان باردار نیستم 😣😣😣😣

جان ار  حتما استفاده کن من و ۲ تا دیگه از دوستام داریم استفاده میکنیم جواب گرفتیم و سدرو گلاب دواتیشه هم بزن 

عسل و سرکه سیب وولی کرم ضد افتاب یادت نره