2777
2789
عنوان

خانما بیایین

128 بازدید | 14 پست

سلام 

خانما من دوروز ب پری بی بی چک زدم منفی بدو دیگه کلا ناامید شدم اما همش احساس میکنم ی چیزی ت لگن سمت راست زیر شکممه همش اذیتم اصلا نمیتونم پامو جمع کنم یا راحت دراز بکشم دردم میگیره چندروز پیش سینهام دردمیکرد انا العان دردش از بین رفته وبی بی منفی خیالمو راحت کرد ک باردار نیستم پس این علائم چی میتونه باشه؟

من قبل پریودم دلدردووکمر داشتم اینطوری نبودم؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

کسی ماما میشناسه ت سایت تگ کنه لطفا واقعا موندم چی کار کنم؟؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب بیبی چک که اعتمادی نیست.همیشه دوتا امتحان کن.

اخی خراب نبود که والا موندم حالا گرمیانه بخورم یا نخورم😣😣😣

بی بی چک رو خیلی زود زدی احتمال منفی کاذب بالاست

اخه زمان تخمگذاریم میگذشت ۱۷روز یعنی زود زدم واقعا ازدرد کلافه شدم😑

اخه زمان تخمگذاریم میگذشت ۱۷روز یعنی زود زدم واقعا ازدرد کلافه شدم😑

آره بذار چند روز از موعدت بگذره بعد بزن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آره بذار چند روز از موعدت بگذره بعد بزن 

یعنی صبر کنم احتمالش هس؟

گرمیانه نخورم؟

انجیرم گرمه؟؟؟

یعنی صبر کنم احتمالش هس؟ گرمیانه نخورم؟ انجیرم گرمه؟؟؟

صبر کن چند روز نخور 

نمیدونم انجیر رو 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
صبر کن چند روز نخور  نمیدونم انجیر رو

مرسی عزیزم واقعا کلافم ن میدونم هستم ن میدونم نیستم  واقعا شرایط بدی دارم

مرسی عزیزم واقعا کلافم ن میدونم هستم ن میدونم نیستم  واقعا شرایط بدی دارم

آره میدونم من خودم یه بار تو این شرایط بودم یه کار احمقانه کردم یه لیوان آب زرشک خوردم فکر نمیکردم باردار باشم خدا بهم رحم کرد بچم طوریش نشد خداروشکر 

آره میدونم من خودم یه بار تو این شرایط بودم یه کار احمقانه کردم یه لیوان آب زرشک خوردم فکر نمیکردم ب ...

خداروشکرعزیزم انشاالله نی نی ت بسلامتی دنیا بیاد اره من گلومم درد میکنه همش از ترس سقط میترسم گرمی بخورم

سلام..نرفتی از بدی عزیزم؟

سلام عزیزم ی مونده ب موعدم پری شدم😅😅😅

دیگه راحت هرچی خواستم میخورم

ی تاپیک میخوام بزنم چندنفر اقدامی بودیم همه پری شدن اگ دوستداشتی تگ میکنم اینماه بابرنامه اقدام کنیم؟

سلام عزیزم ی مونده ب موعدم پری شدم😅😅😅 دیگه راحت هرچی خواستم میخورم ی تاپیک میخوام بزنم چندنفر ا ...

اخی...من الان با این ماه میشه سه ماه ک زیر نظرم وبا برنامه هس..البته دارو هام با برنامستا..الان دارم لترزول میخورم..ک دوشنبه برم برا hcgبنویسه