2777
2789
عنوان

اگه از شوهرم شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یهبحثی هست که پدر اگه بزنه زیرش چی  فک کنم طبق قانون شاهد می خواهن

معمولا ایرانیا چون زحمت نمیکشن ۴تا کتاب بخونن خبر ندارن ک میتونن بزنن زیرش و میگن والا اقا من خسته بودم یدفه شد اعصابم خورد بود و از این چرت و پرتا بعدم بستگی ب میزان ممیز بودن بچه هم مهمه

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
شمارش ۱۲۳ هست.  نمیدونم صلاح هرکس رو خودش بهتر میدونه ولی اگر عادتش بد کتک زدنه و میخوای گوشمال ...

دفعه اولشه

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
معمولا ایرانیا چون زحمت نمیکشن ۴تا کتاب بخونن خبر ندارن ک میتونن بزنن زیرش و میگن والا اقا من خسته ب ...

همون من همسرم وکالت خونده میگ به راحتی می تونه بزن زیرش و اونوقت فقط شاهد نی تونه اثبات کن اگه مادر زده بود قضیه کلا فرق می کرد چون پدر ولی بچه هستش 

و حالا مادر شدم 
میگم دیگه صلاحشو باید خودش تشخیص بده..ولی اگر جلو شوهرش گرفته نشه ممکنه بعدا بدتر از این بزنه

بنظرتون چکار کنم؟

آرخ

خب همه ما یبار کتکو تو عمرمون میخوریم اما بی سرو صدا بچتو ببر پزشک قانونی پرونده تشکیل بده ولی ازشون بخواه برای حفظ زندگیت فعلا اقدامی نداری رو پرونده یه نامه بگیر نگه دار برای دفه بعد ک امیدوارم تکرار نشه

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
آرخ

باره اولشه؟؟ پس ببین خودش بعدا ناراحت شده یانه؟ تو هم باهاش سرسنگین شو. چیزی پرسی بگو تو اینجوری بچه رو میزنی فردا چطور میخوای تکیه گاهش بشی.بچه رو با این همه سختی بزرگ میکنیم.اینکارت هم اسیب جسمی بهش زده هم روحی

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
همون من همسرم وکالت خونده میگ به راحتی می تونه بزن زیرش و اونوقت فقط شاهد نی تونه اثبات کن اگه مادر ...

قبلنم شده که بچه را با دست بزنه و یا چیزی پرت کنه. اما با کمربند دفعه اولشه

دفعه اولشه

به نظر من بهتره گذشت کنی عزیز دلم

انسانه دیگه جایز الخطا

اولین بار شه و آن شاالله آخرین بارش

به خیال خودش خواسته ادب کنه بچه رو

مردی که دست بزن داره بچه و بزرگ و زن و مرد واسش فرقی نداره

ایشون اولین بار بوده از کوره در رفته احتمالا خیلی عصبی بوده

شایدم فکرش مشغول بوده بنده خدا

به خدا من اصلا با زدن مخالفم

ولی گاهی بعضی اتفاق ها از کنترل ما خارجه

روتون رو به هم باز نکنید

باره اولشه؟؟ پس ببین خودش بعدا ناراحت شده یانه؟ تو هم باهاش سرسنگین شو. چیزی پرسی بگو تو اینجوری بچه ...

خودشم ناراحت و پشیمون بود

همون من همسرم وکالت خونده میگ به راحتی می تونه بزن زیرش و اونوقت فقط شاهد نی تونه اثبات کن اگه مادر ...

منم کارمند دادسرا هستم و شوهرم قبل استخدام ۶سال وکیل بوده و زیاد دیدم مشابه  اینارو ک مامان بابای بچه میزدن بچه رو زدن ک چ عرض کنم میسوزوندن با زغال عمه بچع اومد شکایت کرد