2777
2789
عنوان

اگه از شوهرم شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 69 پست

من تواین جور موقعها سکوت میکنم.....هرچند ازدرون میسوزم ولی نمیزارم اوضاع بدتر بشه.....

بعدم به بچم میگم بابا دوستت داره نباید بزاری عصبانی بشه که این کارو باهات بکنه....اونم میگه ببخشید مامان دیگه این کارارو نمیکنم....

خوب توی این قرنطینه تنها دلخوشی و سرگرمیش همین بود

چی بگم ولی بچه خوبی داری با کمربند زدنش یه قطره اشک نریخته بچه الان داره می ترکه ولی غرورش اجازه نمیده گریه کنه سعی کن سبکش کنی 

و حالا مادر شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میره کلاس سوم

عزیزم تو مادر بچه ها و خانم خونه ای. خودت باید حواست باشه به بچه هات . شوهرت ممکنه از بیرون اعصابش خورد باشه وقتی میاد خونه دوست داره تو ارامش باشه واگر دعوایی شد ممکنه یه لحظه نفهمه چی میگه یا چیکار میکنه. شما فضای خونه رو مدیریت کن. به بچه هات دایم گوشزد کن که به حرف باباتون گوش بدین و باهم دعوا نکنین حداقل جلو باباشون دعوا نکنن. به پسرت بگو اصول تربیتی رو. بلاخره اونکه بچه است و نادان شما اگاهش کن . به شوهرتم سرسنگین باش و بگو که با این کارش هم ضربه روحی هم جسمی وارد کرده به بچه . بگو بچه ها ازت انتظار کتک ندارن چون باباشونی .انتظار دارن تکیه گاهشون باشی. چیزی که با گفتن حل بشه چرا دعوا و کتک. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

و لطفا جلو بچه مدام پدرش رو ناسزا نگید بچه ها یادشون میره اما اون تاثیر روحی و نفرتی که تو دلش میره ممکن عواقب بدی بزاره سعی کنید ارومش کنید اما اصلا مدام جوری جلوه ندید که پدرش سنگدل

منم بچه هادعوامیکنن شوهرم باکمربندیامگس کش میزنه چون واقعاازحدمیگدرونن درسته منم ناراحت میشم ولی حق به شوهرم میدم واقعاآدم روانی میشه ولی درموقع وه ارومن عاشقشونه بدون بچه هااصلاجایی نمیره هرجابره برمیگردون هراسبابازی ومیوه خوب هست میزاره توشکمشون ولی بعضی وقت هاغیرقابل تحمل میشن

ببینید کمی هم شما مقصر هستید

شما الان میگید که همسرتون قبل ازین بچه ها رو فیزیکی تنبیه کرده و با اخلاقیات شوهرتون اشنا بودید باید خودتون قبل ازینکه فضای خونه متشنج بشه به اون دعوای برادرانه خاتمه میدادید 

درست قرنطینه هست اما با کمی سرچ و مطالعه میشه بازی هایی پیدا کرد که تو خونه انجام داد و بچه ها معتاد گوشی نشن

مادر خوب و دلسوز شما باید یه جور تو خونه مدیریت کنی که این اتفاقا نیفته   موقع دعوا بین دو تا بچه شما پاشو مشکل رو حل کن   یا وقتی شوهرت خونه هست  از بچه ها جلوش شکایت نکن اونم مغزش پر میشه اعصابش خرد میشه اون بچه ای که معمولا بزرگتر هست کتک میخوره    به بچه هات آموزش بده رفتارا ی درست و نادرست رو از هم    به هر سه نفرشون محبت کن  بشین با شوهرت صحبت کن که بچه ها کاراشون تو این سن طبیعیه و با زبان باید باهاشون حرف زد و تربیتشون کرد    و کار عاقلانه ای نیست که بری از شوهرت   شکایت کنی  زندگیت از هم میپاشه  به شوهرت زنگ بزن بگو میاد خونه واسه بچه ها بستنی و خوراکی بخره  و ببوسه و از دلشون در بیاره

دلش واس بچش نسوخت؟ شما امید اون بچه این. چجوری میخواد تو روش نگا کنه؟ باید خیلی باهاش سرسنگین باشه وگرنه دفعه  اول ناراحت میشه از دفعه های بعد راحت میزنه

‌‌‌"خاکستر می‌گوید آتش را میتوانم ببخشم ولی تبر را هرگز"