2777
2789
عنوان

سلام دوستای گلم میشه بیایید نظرتون راجعبه این عکس بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه ولی حداییش الان چرابیدارین اخه

دخترم بدخوابه 

وقتی که اون میخوابه من دیگه خواب از سرم میپره

😖😖😖😖😢😢😢😢

صبحم قراره برم خونه ی خواهرشوهرم

البته کسی دعوت نیست مهمونیش فقط منو جاریم و مادرشوهر و یکی از خواهرشوهرامه

اینم بخاطر کرونا گفتم که نگن مهمونی جیزه😜

یه سوال دیگه ام بپرسم صبح تولد دعوتم  برای دختر پنج ساله کادو چی بخرم یا پول بدم بهتره پارسا ...

گلم هیچ وقت با طناب جاریت تو چاه نرو با مامان یا خواهرت مشورت کن معلومه خواهرشوهرت برات همیشه دست پر اومده تو هم جبران کن گلم معلومه حسوده جاریه 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
ترکیب رنگ شو دوست ندارم

دقیقا منم به خواهرم میگم عوضش کنید 

میگم زود کثیف میشه و رنگش بی روح هست

بنظرم بجای رنگ ابی اگه رنگ صورتی بود ملیح تر میشد

حالا بنظرتون با چه مبلی ست بشه قشنگ میشه

دخترم بدخوابه  وقتی که اون میخوابه من دیگه خواب از سرم میپره 😖😖😖😖😢😢😢😢 صبحم قراره برم ...

خخخخ اوکی 

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
قشنگه ولی حداییش الان چرابیدارین اخه

برا نماز

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
قشنگه ولی مواظب تمیزیش باش.مبارک باشه ان شاالله بچت روش تاتی تاتی کنه

قربونت برم 

برای خواهرمه عزیزم جهیزیه ی عروس

انشالله شما ام هر چی از خدا میخواهید بهتون ببخشه

قشنگه ولی مواظب تمیزیش باش.مبارک باشه ان شاالله بچت روش تاتی تاتی کنه

اینم بگم مامانم فرشش سفیدش زیاده تمیز نگه میداره مونده به سلیقه.بیشتر بچه ها فرشو با خوراکیوغذا وچایی اینا لک میکنن