یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه سوال دیگه ام بپرسم صبح تولد دعوتم برای دختر پنج ساله کادو چی بخرم یا پول بدم بهتره پارسا ...
گلم هیچ وقت با طناب جاریت تو چاه نرو با مامان یا خواهرت مشورت کن معلومه خواهرشوهرت برات همیشه دست پر اومده تو هم جبران کن گلم معلومه حسوده جاریه
وزن اولیه ۷۴ وزن الان60 وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
قشنگه اما بعدا باید روش رو فرشی بندازی یا با شامپو بسابیش دیگه از چشت میوفته اونوقت. البته بعضیا یه جوری تمیزن که انگار رو فرش راه نمیرن اگه از اون دسته ای بخر
دخترم بدخوابه وقتی که اون میخوابه من دیگه خواب از سرم میپره 😖😖😖😖😢😢😢😢 صبحم قراره برم ...
خخخخ اوکی
#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
وزن اولیه ۷۴ وزن الان60 وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده