2777
2789

سلام بنظرتون این مدل فرش برای جهزیه قشنگه ؟؟

خیلی سفید نیست و اینکه با چه رنگ مبلی خوشگل میشه؟

اگه بده خواهش میکنم نظرتونو بگید

میدونم امسال فیلی و طوسی مد هست اما چون خونه کوچیک بود گفتم خونه رو خفه میکنه 

ولی اینم خیلی سفیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوس ندارم خیلی طرحداره

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

قشنگه ولی حداییش الان چرابیدارین اخه

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

نه گلم خوشگله مبارکت باشه برا من قرمز و سفید هست با مبلای طوسی همه عاشقش می شن مبلامو ارزون گرفتم ولی خیلی شیکن

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

یه سوال دیگه ام بپرسم صبح تولد دعوتم 

برای دختر پنج ساله کادو چی بخرم

یا پول بدم بهتره

پارسال جاریم نذاشت بهش چیزی بخرم گفت بیا 50بیشتر ندیم.خواهرشوهرم ازم دلخور شد چون تولد پسر جاریم براش ادم اهنی خریدیم

خواهرشوهرم تولد دختر من 250پول و یه پیراهن برای دخترم خریده و به دنیا اومدنی النگو داد

حالا من میخوام جبران کنم پیشنهادتون چیه