2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم.هنوز دلم‌ خنک نشده

1145 بازدید | 51 پست

امروز از صب فقد رو مخم بود و حرص میداد.منم صب پریود شدم و اخلاقم داغووون.بچه هم از یه طرف شلوغکاری میکرد.دیگ مغزم در حال جوشش بود.هی گفتم ببین من پریودم ب من نپیچ اعصاب ندارم.گوش نداد.سرترالین خوردم یدونه ک بتونم دووم بیارم تا شب تو این دیوونه خونه.هی شوخی های بی مزه کرد.هی شوخی رکیک کرد.هی رف رو مخم.بچشو دو دقه نگه نداشت من استراحت کنم.تا شب تحمل کردم از حرص یکسره عرق میکردم.خودشم میدید عوضی میخندید.از اخر پاش زخم بود انقد خاروند خون زد بیرون.مالید ب انگشتای دستش و اطراف همون زخمه.باز هی میخارید.گفتم پاشو بشوز.گف میشورم.منم مبلام روشن.خودمو زدم داد زدم میگم پاشو بشور.با اکراه بلند شد.دیدم قلبم انگار باد کرده از ناراحتی و بی اعصابی ب خدا یه وضعی بودم.دیدم‌رف سمت سینک اونجا بشوره خونارو.اونجام پر ظرف.حس کردم بی هوش میشم الانه

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی توضیح دادی

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود