2777
2789
عنوان

رفتار یک عدد بیشعور تو کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 21 پست
رو ب رو داشتم سلام علیک میکردم غافل گیرم کرد بیشعور

منو چی میگی 

دیروز خالم با ۲تا بچه وحشیش اومد همچین رو مبلام ووتختم میپریدن  

فنر تختم در رفته  

خالم مثل مترسک ساکت بود 😭😭

وسایلامو تازه گرفته بودم

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
سلام عزیز دل.😍😍

😂😍🥰

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالشون چقدر بی خیالن دنیا به کامشونه ماهم خیلی داریم دور و برمون خیلیم خوش و خرمن  نمیت ...

ب خدا بدون اینکه خبر بدن سرزدهمیان خونمون.وقت و بی وقت.حتی دستاشونم نمیشورن. همونطوری بچه هام و بغل میکنن.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!
چقدر بیشعورن دوبار جوابشون کنی دیگه نمیان چقدر ساده اید حرف دلتو بزن واضح

فقط احترام نگه میدارم.ولی دیروز دیدم فایده نداره اخمامو کردم تو هم.

خدا شاهده ب همشون گفتم ولی شعور ندارن.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!
دیگه میدونی کی سر زده میاد دیگه  حواست باشه باز نکن یا صادقانه بگو بهشون

بهشون گفتم ولی کو گوش شنوا.

شوهرمم حرف شما رو میزنه.اونم گفت ایندفعه اومدن درو باز نکن