2777
2789
اره بگو خيلي كثيفه حسابي بشورنش فكركنم يه مبلغ بيشتر ميگيرن حسابي گردوخاك شو ميگيرن بعد ميشورن

گردو خاک نداره حتی بچه هام روش جیش نکردن ولی همش خوراکی که خوردن وابو شیر و این جورچیزا روش ریختن 

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین کارو کردم ولی باور نمیکنم قالیشویی از پسش بریاد خودم هم نمیتونم خیلی برام سخته

ببخش منظرتون نجس یا کثیف لک غذا و اینا ولی فرش مشگی هم ک باشه وقتس بعد یمدت شسته میشه عالی میشه تمیززززها

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
مطمینی اخه فرشام خیلی کثیفن  بچه کوچک دارم پارسالم نشستم

والا مامانم اینا یه فرش داشتن بچه ی داداشم ب معنای واقعی ریده بود توش ..جوری ک فراموش کردیم رنگش سفید فک میکردیم کرمی...تا شستن انگار نو خریده بودن...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
ببخش منظرتون نجس یا کثیف لک غذا و اینا ولی فرش مشگی هم ک باشه وقتس بعد یمدت شسته میشه عالی میشه تمیز ...

نه اصلا نجس نیست بچه هام از این بابت تمیزن یعنی جیش و اینا ولی همش خوراکی و مایعات  ریختن روش 

...
بده ببرمشون  شما چرا نبردی

بچه ی کوچیک شوهره خسیس پارسال عیدشست ۹۰درصرچرکاروش موندن منتظرم پسرم کاملاجیشویادبگیره وقتی شوهری خونه نیست زنگ بزنم قالیشویی بیادببینه نیستن یعنی بخداسنگ کوپ میکنه

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
اگه جنبه شوخی داری ی چی بگم بخندی....به نظرم اینطور که تو گفتی بهتره ببریش از بالا تپه پرتش کنی تو ر ...

باور کن تا یه سال رودخونه بیچاره ابش گلالود میشه از بس کثیفه خودم چندشم میشه روش بشینم از بس لکه گیری هم کردم کثیفتر شده

...
مطمینی اخه فرشام خیلی کثیفن  بچه کوچک دارم پارسالم نشستم

والا خواهر من بخاطر کرونا ترسیدم بدم بشورن  خودمم یکساله ک عروسی کردم  آستین زدم بالا خودم توی حیاط شستم  خیلی هم تمیز و باخیال آسوده

بچه ی کوچیک شوهره خسیس پارسال عیدشست ۹۰درصرچرکاروش موندن منتظرم پسرم کاملاجیشویادبگیره وقتی شوهری خو ...

وا چرا باید از خداش باشه فرشاتو میشورن همون بهتر بده خودش بشوره خسته شه

...