2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم من کولیک ایز رو گرون تر میخریدم

جفتشونم عالی بودن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
هیچی عزیزمهردو برا کولیک نوزاد خوبه مثلا مث قرص فاموتیدن و راینیتدین ک دوتاش برا معده س

اها کولیک ایزراثر نکرد ولی اونیکی اثر داشت

من سرخود کولیک اید خریدم ضرر نکنه؟

معجزه دیدم از کولیکیز آلمانی ولی ایرانیش اثر نداشت..

باورتون نمیشه بدون اغراق پسرم از درد ونگ میزد تا میریختم رو زبونش خوابش میبرد..گاهی همسرم میگفت مخدره حتما..

نمیدونم چی بود هر چی بود عااالی بود 

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
کولیک ایز برا دخترم اثر نکرد ولی کولیک اید انگار خوبه  اگر یکیه پس چرا دو تا اسمه

شرکتای مختلف کشورای مختلف... تهش همه ش گول زدن خوده. دکترم همون موقع گفت (داری خودتو گول میزنی. اینا بیشتر یه حس آرامش روانی به خودت میده درمان برا پسرت نیست). این عین حرف دکترمه. گفت دوره داره باید بگذره. کولیک هیچ درمانی نداره. 

اگه دخترت حساسیت نداره بهش شربت رازیانه بده. پسر من حساسیت داد وگرنه عالی بود. 

معجزه دیدم از کولیکیز آلمانی ولی ایرانیش اثر نداشت.. باورتون نمیشه بدون اغراق پسرم از درد ونگ میزد ...

واقعا؟؟؟

دختر من خیلی دلدرد داره 

طفلی دلم براش میسوزه 

فردا حتما میرم خارجی میگیرم 

هرچند گولیک اید دادم الان خوابیده درصورتی که همش درد داش شبا قبل 

دعا کنید اثر کنه یه شب بچه م خوب بخوابه و درد نداشته باشه

شرکتای مختلف کشورای مختلف... تهش همه ش گول زدن خوده. دکترم همون موقع گفت (داری خودتو گول میزنی. اینا ...

از داروخانه بگیرم؟

خودم اورا نی نی میخورم و دمنوش رازیانه و شیرافزا رازیانه میخورم