2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۴۴)

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 33 پست
خوابیده فک کنم ۳ تا پسر داره ی دوقلو و ی ۶ساله

خیرشو ببینند

سلامت باشند 

انسانیت دین خاصی ندارد , همینکه در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم , دروغ نگویم , کلک نزنیم و دلی را نشکنیم , سوء استفاده نکنیم , حقی را نا حق نکنیم , یعنی انسانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالا خدا حفظشون کنه ولی برای خودتم وقت بذار عزیزم اگه توانایی داری یه پرستار بگیر خیلی گناه ...

ممنون دوست عزیز.

قرار بود بیاد ولی بخاطر شوهرش رفته تهران قلبشو بالن بزنن.

احتمالا از اول شهریور یا نهایت اول مهر بگم بیاد.

پرستار بیاد من فقط میخوابم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چه دلنشین تعریف میکنی 😊خسته نباشی حتما قرض ویتامین Dبخور  بدنت ضعیف میشه با این همه کار

ممنون دوست عزیز.

اگر یادم بمونه میخورم.

امشب رفتم قرص کلسیم بخورم ، پیدا نکردم یه لیوان شیر خوردم بجاش.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه عزیزم.۳ تا پسر

خدا حفظشون کنه

انسانیت دین خاصی ندارد , همینکه در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم , دروغ نگویم , کلک نزنیم و دلی را نشکنیم , سوء استفاده نکنیم , حقی را نا حق نکنیم , یعنی انسانیم

قلمتون خوبه!! 

خیلی خوشم میاد از اینکه خاطراتتون انقد دقیق ثبت میکنید🌙

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
ممنون دوست عزیز. قرار بود بیاد ولی بخاطر شوهرش رفته تهران قلبشو بالن بزنن. احتمالا از اول شهریور ی ...

عالیه حتما اینکارو بکن گلم

با همسرتم وقت بگذرون ورزش کن

بچه ها به مادر قوی و سرحال نیاز دارن😍

راستی خیلی قشنگ مینویسی روش کار کن 

به ارزوی چندین سالم رسیدم❤️ ۹۹/۹/۹