2777
2789
عنوان

شکم درد با خوردن ماهی

2149 بازدید | 14 پست

دوستان من وقتی ماهی میخورم شکم درد و اسهال منو میگیره نمیدونم چرا یهو اینطور میشم اگه راهی بلدین که اینطور نشم لطفا بهم بگین 

اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی جیوه داره سردی داره نمیسازه باهاش سیری دوغ با نعنایی یا گردویی چیزی بزن 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
ماهی جیوه داره سردی داره نمیسازه باهاش سیری دوغ با نعنایی یا گردویی چیزی بزن 

شنیدم وقتی ماهی میخوریم نباید بعدش دوغ یا شیر باشه کلا مصرف لبنیات چون میگن صورت و بدن لک میاره 

عزیزم تاپیک قفل شد نشد نظرم و بگم

واقعا برآت متاسف شدم ک بخاطر ی کامنت ک من گفتم پیامبر اسلام خوشرو بوده نسبت ب بقیه ادیان ب من میگید کافر

یکم سطح اطلاعاتت و ببر بالا دیدت و باز کن و باور کن جز من و تو مسلمان دیگر آدمهایی هستن ک مسیحی ان و کافر نیستن،کافر اصلا میدونی چیه ک بیخودی ب من نسبت میدی؟!

اون خانم ک من جوابش و دادم ظاهرا از یک دین دیگ بود ولی میگفت امامان شیعه براش محترمن، منم بش گفتم خوبه ک با وجود اینک مسلمان نیستی توهین ب اعتقادتت کس دیگ نمیکنی،کاری ک دقیقا شما خانم تند رو ک فکر می‌کنی دانای کل هستی داری انجام میدی،با این کارت فقط باعث میشی همه ب دینمون بخندن وگرن سراسر دنیا میدونن همه ادیان محترم هستند

اون خانم ک من جوابش و دادم ظاهرا از یک دین دیگ بود ولی میگفت امامان شیعه براش محترمن، منم بش گفتم خو ...

اولا خانم محترم شما فهمیدین اون دینشون چی بوده اونم خانم دینشون علی اللهی هستن و امام علی رو خدای خودشون میدونن و عقاید کاملا اشتباهی دارن میتونی بری تحقیق کنید  ما که اسلام هستیم باید به اون خانم بفهمونیم که دینش اشتباه نباید تشویقش کنیم که مسیر رو اشتباه رفته بعد شما نظر علکی میدین و میگین فلانی مسیحه و یهوده در صورتی که خدا با غیر از اسلام شدیدا مخالفت کرده و گفته به دین اسلام هدایتشون کنید اگه شما واقعا شیعه هستین که فکر نکنم هستین 

اون خانم ک من جوابش و دادم ظاهرا از یک دین دیگ بود ولی میگفت امامان شیعه براش محترمن، منم بش گفتم خو ...

مگه کسی که داره با اسلام ما میجنگه کی هست مگه همین یهودیا و مسیحیا و ادیان متفرقه نیستن که از زمان پیامبر تاحالا ادامه دادن این جنگا رو کلی کشته دادیم مگه پیامبر براچی اومد اومد که اسلام رو بهشون گوشزد کنه اگه قراره دین بقیه محترم باشه که پیامبر اصلا براچی اومد و براچی جنگید اونا دینشون رو به انحراف کشیدن و خدا دین اسلام رو کامل دونسته و به همه گفته تو قران این دین دین کاملی هست و بهش ایمان بیارین 

مگه کسی که داره با اسلام ما میجنگه کی هست مگه همین یهودیا و مسیحیا و ادیان متفرقه نیستن که از زمان پ ...

پس میشه شرح بدی منظور از جمله لا اکراه فی الدین چیه؟ 

نمیخوام تفسیر فلانی و بهمانی و برام بیاری معنای ایه رو تو ذهن خودت ترجمه کن

وقتی ی نفر هیچ آسیبی با افکارش ب تو نمی زنه تو حق گرفتن یقه اش رو نداری عزیزم،فکر  نمیکنم بحث با شما فایده ای داشته باشه چون بشدت افراط گرا و تند رو هستید پس لطفا عقایدتون رو برا خودتون نگه دارید موفق باشید

پس میشه شرح بدی منظور از جمله لا اکراه فی الدین چیه؟  نمیخوام تفسیر فلانی و بهمانی و برام بیار ...

خانم محترم درسته یه تیکه از قران‌ رو خوندین نمیدونم نخوندین  بعد باهمین میخواین حرف خودتون رو اثبات کنید بنظرم کامل این سوره رو بخونید چون خدا گفته من عقل دادم خوب و بد رو کامل گفتم هرکی میخوات بیات سمت اسلام نمیخوات هم نیات من کسی رو مجبور نکردم و من اون خانم وشما رو مجبور نکردم که بیاین سمت اسلام با کتک که نیوردمتون گفتم برین تحقیق کنید کجاش حرفم مشکل داشت