2777
2789

خب شماها که خودتونو برای اخر مرداد اماده کرده بودین،پس نگران نباشید به حرف دیگران بی اهمیت باشین چون مسئولین دلشون برای شما نمیسوزه شما ارامشتونو حفظ کنید کنکور بدید

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط امیدمون باید به خدا باشه به این مسئولین باشه باس بریم بمیریم

اینا تصمیمشون مشخص نیس باز یه روز مونده به کنکور تعویق میدن

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
هوافضا تو چی

رشتت ریاضیه؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من واقعا منتظرم ببینم به خاطر این کارشون چجور مورد تمسخر همه قرار میگیرن خوب اخه مگه مشکل روحی روانی دارن دیشب اون حرفا رو زدن فک کنم میخواستن چن نفرو اینجور سکته بدن تا جمعیت کنکور کم شه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
من واقعا منتظرم ببینم به خاطر این کارشون چجور مورد تمسخر همه قرار میگیرن خوب اخه مگه مشکل روحی روانی ...

اخبار ۲۰و۳۰گفت تعویق قطعیه

ساعت ۹ شبکه خبر زیر نویس کرد تعویقی در کار نیس

من هر روز ازمون میزدم ولی امروز وقتی که برای ازمون میذاشتمو گذاشتم برای برنامه ریزی تا اخر شهریورفقط ...

تجربی هست؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من هر روز ازمون میزدم ولی امروز وقتی که برای ازمون میذاشتمو گذاشتم برای برنامه ریزی تا اخر شهریورفقط ...

دقیقن همه امروزو از دست دادن فقط امیدوارم آه مون حالشونو سر جاش بیاره من ک نمیبخشمشون

حتی اگه درس بخونم و به یه جایی برسم بازم تو ایران زندگی میکنم و این خودش عمق فاجعس نفرینشون میکنم،خ ...

فقط میسپرمشون به خود خدا .  خدا صبرش زیاده بلاخره میزاره تو کاسشون و نتیجه ی کاراشونو میبینن