2777
2789
دقیقن امروز همه روزشونو از دست دادن خوب مریضای تیمارستانی 9 روز مونده به کنکور هر روز ما کلی ارزش دا ...

دقیقن

اصن درس خوندن برام بی اهمیت شده دیگه 

هیچکس برامون ارزش قاعل نیست

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوافضا تو چی

صنایع اگه بیارم😑😞

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
صنایع اگه بیارم😑😞

میاری مطمین باش فقط این هشت روزو باید مثل اسب بخونیم تلاش اخره

به هر کس که مینگرم در شکایت است!                        در حیرتم لذت دنیا به کام کیست؟🌻🌈🌸
چرا بعضیا نمیفهمن مشکل ما تعویق ی ماهشون ک ندادن نیس مشکل ما روانیه ک ب بازی گرفته شد

اره والا دقیقا چه مخالفای تعویق چه موافقا از دیشب تاحالا کلی استرس کشیدن خدا حقشون روبگیره 

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
خودت میگی بعضیا

خدایش یکی بود تاپیک زده بود ک کنکور عقب بندازن چ وضعشه بعد چندتا تاپیک قبلش نظر سنجی مدل لباس گذاشته بود برا عروسی😐

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
میاری مطمین باش فقط این هشت روزو باید مثل اسب بخونیم تلاش اخره

اره 

هووف

چیکار کنیم حالا😟

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
چیکار کنیم حالا😟

بخونیم و بریم

نخونیم و سلامتی و ترجیح بدیم و نریم

انتخاب با خودمونه