2777
2789
عنوان

شما همه ی تولدا رو تبریک میگید؟؟؟؟

117 بازدید | 11 پست

خوانواده شوهرم هیچوقت تولدمو تبریک نمیگن، منظوری هم ندارن شاید نمی دونن تولدم چه موقع هست واسمم مهم نیست

واقعیتش منم تولد خواهر شوهرامو نمی دونم فقط میبینم خودشون تو گروه خانوادگی میزارن( که من عضو نیستم ماله شوهرمو میبینم)

حالا تولد بچه های خواهر شوهرامو تا پارسال تبریک میگفتم که پارسال خواهر شوهرم سین کرد ولی جواب نداد

حالا دیگه از امسال میخوام ماله هیچ کسو تبریک نگم اخه تعدادشون خیلی زیاده یادم میره، حوصله هم ندارم

شما تولدا رو چیکار میکنید؟؟؟

همه  خونواده همسرم ب من تبریک میگن😁 اما من چون همسرم تولد اونا رو یادش نیست، یادم میره تبریک بگم😑

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

منک شوهر ندارم 

ولی تولد دوستامو یادم نمیدونه 

وقتی استوری بزارن ریپلای میزنم تبریک میگم 

ولی تو ک میگی گفتی جواب نده دیگه تبریک نگو کلا

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ی دونه بردار شوهر مجرد دارم ک خیلی دوسش دارم ،خودم واسش تولد میگیرم چند ساله برای پدر شوهر مادرشوهرمم میدونم کی هس یا تبریک میگیم گاهی هم هدیه میگیریم خانواده خودمم همشونو هدیه میگیرم 

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
منم تبریک نمیگم، تولدم رو هم نمیذارم بفهمن که همچین مسئولیتی نیوفته گردنم 😁

منم اینجوری دوست دارم، چون فکر میکنم تولد باید تو خونه واسه اعضای خونه باشه، دوستامم بعضی وقتا روز تولدمو یادشون میرم میگم ول کنید بابا تولد چیه نمی خوام کسی بهم تبریک بگه

واسه من تعدادشون خیلی زیاده

نه من شانس اوردم 😂😂

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن