2777
2789

کنکور افتاد اخر شهریور؟

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط کاش زمان دقیقشو میگفتن من خواهرم کنکوریه مامانمینا میخام برن سفر نمیدونن ببرنش یا بزارنش تهران ...

امشب که اصلا مشخص نمیشه

بهتره خود خواهرت تصمیم بگیره

اگه امادگیش بالاست میتونه بره حال و هوایی عوض کنه ضمن اینکه تو مسافرتم میتونه دوره کنه درسارو

بگو مواظب خودشون باشن😊

صلواتی برای ظهور

من حسی ندارم. چون خسته شدم. دائما شل کن سفت کن راه میندازن. 

یک باره تکلیفمون مشخص نمیشه. از استرس بیشتر اذیت شدم تا درس و کنکور. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
من حسی ندارم. چون خسته شدم. دائما شل کن سفت کن راه میندازن.  یک باره تکلیفمون مشخص نمیشه. از ا ...

خیلی گناه داریم

امیدوارم حداقل این کارا به نفعمون باشه

صلواتی برای ظهور
امشب که اصلا مشخص نمیشه بهتره خود خواهرت تصمیم بگیره اگه امادگیش بالاست میتونه بره حال و هوایی عوض ...

اگه برن تا ۳ هفته بر نمیگردن

سفره کاریه 

کتاباشم بابام نمیزاره ببره میگه میخای بخونی باید بشینی خونه

[QUOTE=150235611]کنکور افتاد اخر شهریور؟[/QUOفقط مشخص شده که شهریور برگزار میشه حتی تاریخ دقیقشم معل ...

وای خداااا😭🤦🏻‍♀️

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.