2777
2789

سلام خانوما

یه دستگاه شوهرم داشت و چن روزی بود که گذاشته بود برنامه دیوار که بفروشه

روز دوم یه نفر پیام داد که فردا میاد و دستگاه رو ۷ میلیون نقد برمیداره

جمعه عصر بود و اومد با شوهرم رفتن عابربانک و اون آقا گفت که به شماره شبا میفرستم برات چون سقف برداشتم ۵ میلیونه و نمیتونم به حسابت بریزم

میریزم به شبا و بیا بانک برداشت کن

بعد انتقال داد و اسکرین هم فرستاد و همه چی اوکی بود

تا اینکه شوهرم یکشنبه بعد تعطیلی رفت بانک برداشت کنه

ولی پولی به حساب نبود

هرچیم به اون اقا پیام میدیم جواب نمیده

الان باید چیکار کنیم؟

این دستگاه رو نصف بیشتر پولشو بابام داده بود و حالا نمیدونم چطوری باید بهش برگردونیم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدرس شماره تلفن ازش داشته باشید ک به اسم خودش باشه شاید بشه کاری کرد 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

خب پیگیری کنید از طریق بانک برین اسکرین رو نشونشون بدین به آگاهی خبر بدین حتما پیداش میکنن

فردا میره شکایت کنه

ولی میترسم نتونن کاری کنن

خیلی ناراحتم ما الان تو دوران عقدیم و ۷ میلیون واسمون مول زیادی محسوب میشه و روی اون پول حساب کرده بودیم😔

خب پیگیری کنید از طریق بانک برین اسکرین رو نشونشون بدین به آگاهی خبر بدین حتما پیداش میکنن

جدید برنامه ای اومده اسکرین الکی نیده از حساب به حساب دیگه پرداخت شده ولی الکی هست 😞 روش جدید کلاه برداری 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

فردا میره شکایت کنه ولی میترسم نتونن کاری کنن خیلی ناراحتم ما الان تو دوران عقدیم و ۷ میلیون واسمو ...

عزیزم پول حلال برمیگرده نذر صلوات کن ان شالله خدا واگذارتون نمیکنه 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
جدید برنامه ای اومده اسکرین الکی نیده از حساب به حساب دیگه پرداخت شده ولی الکی هست 😞 روش جدید کلاه ...

ادم دیگه ب چشماشو نمیتونه اطمینان کنه😐😐

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....