2777
2789

سلام عزیزان خواهشا هرکس که مدتی اقدام میکنه و جواب نمی گیره برای بارداری رو تگ کنید یا بهشون اطلاع رسانی کنید من جریان حدودا ۱سال و نیم اقدامم را تو تاپیک معجزه بارداریم گفتم...خیلی عوامل وجود داشت مهم ترینش توکل به خدا و لطف حضرت زهرا سلام الله علیها بود.👐👐👐🌹🌹🌹🌹🌹😊

📣📣📣📣📣..اماااااا یک کاری که انجام دادم بعد از خسته شدن از داروهای شیمیایی به توصیه مادربزرگم و مامانم و شنیدن از چند نفر دیگه که جواب هم گرفته بودن کمرم و چسبوندم 

🤰📣🤰📣🤰📣🤰📣قدیم هرکس حامله نمیشده با یکی دوبار  چسباندن کمر باردار میشده...

برو عطاری بگو لوازم چسباندن کمر میخوای 

۱ دوتا قرص نر و ماده مخصوص کمر 

۲ یک پودر قهوه ایی رنگ 

۳ ژلاتین۲ ورق 

۴ تخم مرغ محلی 🐣🐣🐣...قرص ها رو حرارت میدی بعد میشکونیشون توشو که ماده سفید رنگه میکوبی و میسابی با پودر قهوه ایی و تخم مرغ مخلوط میکنی و ژلاتین رو تو نصف لیوان گلاب حل میکنی و اضافه میکنی همه رو هم میزنی بعد نزدیک روز ای تخمک گذاری می زاری  تو گودی کمر و پایین تر از اون اول روش کاغذ می زاری بعد پلاستیک می پیچی از آخر هم با شال محکم میبندی...این کار رحم سرد رو گرم میکنه و کمر و به اصطلاح سفت میکنه ...انشاالله جواب می گیری حتما امتحان کنید ازتون خواهش می کنم کنار این همه دوا درمون این کار ساده رو انجام بدین روز ای تخمک گذاری تون دو سه روز باید این کارو بکنید قبل یا بعد از رابطه من الان ۴ ماهه باردارم دوستان🤗 

من خودم حاضر نبودم این کار بکنم ولی از همه چی ناامید بودم و با خودم گفتم بزار این کار هم 

امتحان کنم حتی شوهرم موقعی که میخواست کمکم کنه برا چسبوندن کمرم مسخره میکرد و میگفت فایده نداره....ولی الحمدالله خدا کمکم کرد و همون ماه حامله شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=150154496]ژلاتین چی هست ؟ از کجا بخرم؟[/QUOخونی

گلم باید بری عطاری همه چیشو دارن بهت هم میگه چیکار کنی ژلاتین یه ورق های نازکیه که همه عطاری ها دارن معمولا میگن برای بعد زایمان ولی اثر فوق العاده ای هم برای بارداری داره انشاالله

[QUOTE=150154496]ژلاتین چی هست ؟ از کجا بخرم؟[/QUOخونی گلم باید بری عطاری همه چیشو دارن بهت هم میگه ...

انشاالله منم نتیجه بگیرم. من بعد هفت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف دو ماه پیش دوقلوهای شش ماهم به خاطر زایمان زودرس آسمونی شدن و تنهام گذاشتن. 

بعد از زایمان کمرم چلاق شده نمیتونم بشینم. خداکنه برای کمر درد بعد زایمان هم خوب باشه

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
انشاالله منم نتیجه بگیرم. من بعد هفت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف دو ماه پیش دوقلوهای شش ...

خیلی عالیه رحم و کمر و سفت میکنه گلم ...ناراحت شدم عزیزم ولی صبور باش و از خدا کمک بخواه انشاالله خیلی زود حامله میشی برات از ته دل دعا میکنم😔 راستی رحمت رو حسابی تقویت کن چون آمادگی باروری داره انشاالله صاحب فرزندان سالم و صالح میشی🌹🌹🤗

عجیبه واقعا معجزه است که من یه عالمه کیست های کوچیک داشتم ولی اولین سونو قلب که رفتم گفت تخمدان ها ف ...

اتفاقا مامان بزرگ منم گف انجام بدم من فراموش کردم 

البته قبلا یه بار انجام دادم بعد کورتاژ شدنم

الان ک نزدیک پریودمه ان شا الله یادم باشه انجام میدم این سری

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خیلی عالیه رحم و کمر و سفت میکنه گلم ...ناراحت شدم عزیزم ولی صبور باش و از خدا کمک بخواه انشاالله خی ...

رحم رو چطوری تقویت کنم؟

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
اتفاقا مامان بزرگ منم گف انجام بدم من فراموش کردم  البته قبلا یه بار انجام دادم بعد کورتاژ شدن ...

خواهش میکنم حتما انجام بده من واقعا روزای بدی رو داشتم دوس دارم الان به همه نتیجه ایی که گرفتم و بگم و مطلع شون کنم

ب من گفتن قرص کمر رو هم میشه بخوری اما نخوردم😣😅

اخه بعد کورتاژ از کمردرد و پا درد در حد فلجی رسیدم اصلا نمیتونستم راه برم با وجود اینکه ۴ماهه سقط شد و ماهم بالا نبود

رحم رو چطوری تقویت کنم؟

با خوردن چیزای مقوی و گرم مزاج مخصوصا عسل موقع پریودی اصلا و ابدا خودتو موقع طهارت نشور و حمام نرو رحم و سرد میکنه خرما بخور و بادوم و مویز خیلی عالیه

خواهش میکنم حتما انجام بده من واقعا روزای بدی رو داشتم دوس دارم الان به همه نتیجه ایی که گرفتم و بگم ...

خدا جوجه تو حفظ کنه واستون و شما رو برا اون😍😍

ان شا الله انجام میدم این بار..منم۳ساله درگیرم😣

ب من گفتن قرص کمر رو هم میشه بخوری اما نخوردم😣😅 اخه بعد کورتاژ از کمردرد و پا درد در حد فلجی رسید ...

واااااااا بخوری؟؟؟؟من نشنیدم نه به کمرت بزن وقتی درست کنی مثل حالت ژله ایی میگیره باید همونطوری که گفتم بزنی کمرت انشاالله.جواب میگیری

با خوردن چیزای مقوی و گرم مزاج مخصوصا عسل موقع پریودی اصلا و ابدا خودتو موقع طهارت نشور و حمام نرو ر ...

ای خدا من اصلاااا نمیتونم حموم نرم هرررر چی تلاش میکنم بازم سر از حموم در میارم عادت دارم هرروز حمام کنم ،طولانی نه ولی حتما باید برم

بخاطر اگزمای شدیدی که دارم چیزای گرم نمیتونم بخورم فقط گاهی بعد پریودی ،زیر دل و کمرم رو با روغن سیاه دونه ماساژ میدم