سلام عزیزان خواهشا هرکس که مدتی اقدام میکنه و جواب نمی گیره برای بارداری رو تگ کنید یا بهشون اطلاع رسانی کنید من جریان حدودا ۱سال و نیم اقدامم را تو تاپیک معجزه بارداریم گفتم...خیلی عوامل وجود داشت مهم ترینش توکل به خدا و لطف حضرت زهرا سلام الله علیها بود.👐👐👐🌹🌹🌹🌹🌹😊
📣📣📣📣📣..اماااااا یک کاری که انجام دادم بعد از خسته شدن از داروهای شیمیایی به توصیه مادربزرگم و مامانم و شنیدن از چند نفر دیگه که جواب هم گرفته بودن کمرم و چسبوندم
🤰📣🤰📣🤰📣🤰📣قدیم هرکس حامله نمیشده با یکی دوبار چسباندن کمر باردار میشده...
برو عطاری بگو لوازم چسباندن کمر میخوای
۱ دوتا قرص نر و ماده مخصوص کمر
۲ یک پودر قهوه ایی رنگ
۳ ژلاتین۲ ورق
۴ تخم مرغ محلی 🐣🐣🐣...قرص ها رو حرارت میدی بعد میشکونیشون توشو که ماده سفید رنگه میکوبی و میسابی با پودر قهوه ایی و تخم مرغ مخلوط میکنی و ژلاتین رو تو نصف لیوان گلاب حل میکنی و اضافه میکنی همه رو هم میزنی بعد نزدیک روز ای تخمک گذاری می زاری تو گودی کمر و پایین تر از اون اول روش کاغذ می زاری بعد پلاستیک می پیچی از آخر هم با شال محکم میبندی...این کار رحم سرد رو گرم میکنه و کمر و به اصطلاح سفت میکنه ...انشاالله جواب می گیری حتما امتحان کنید ازتون خواهش می کنم کنار این همه دوا درمون این کار ساده رو انجام بدین روز ای تخمک گذاری تون دو سه روز باید این کارو بکنید قبل یا بعد از رابطه من الان ۴ ماهه باردارم دوستان🤗