2777
2789
عنوان

😍😍خانمای منتظر نی نی لطفا بیاین 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6993 بازدید | 32 پست
واااااااا بخوری؟؟؟؟من نشنیدم نه به کمرت بزن وقتی درست کنی مثل حالت ژله ایی میگیره باید همونطوری که گ ...

اره فقط همون قرصاشو که پودر سفید میشه

متوجه شدم توضیحت رو اخه انجام دادم یکی دو بار قبلا

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
ب من گفتن قرص کمر رو هم میشه بخوری اما نخوردم😣😅 اخه بعد کورتاژ از کمردرد و پا درد در حد فلجی رسید ...

تو دستور حلوای میتی قرص کمر هم هست. 

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا من اصلاااا نمیتونم حموم نرم هرررر چی تلاش میکنم بازم سر از حموم در میارم عادت دارم هرروز حمام ...

مگه میشه تو دستشویی خودتو نشوری و حموم نری؟ اولین باره میشنوم

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 

آره من یادم بچه تر که بودم مامان بزرگم وقتی فهمید من خودم میشورم تو پریودی کلی دعوام کرد ببخشید که میگم باید با چندتا دستمال تمیز خودتو خشک کنی و آب نگیری روی واژنت چون دهانه رحم بازه تو مستقیما آب میکنی تو رحم خودت

آره من یادم بچه تر که بودم مامان بزرگم وقتی فهمید من خودم میشورم تو پریودی کلی دعوام کرد ببخشید که م ...

عفونت نمیگیریم؟

خدایی من زیاد شنیدم که حمام نکنی اما من که نمیتونم ..واقعا هم من وقتی میرم حمام تو پریودی حس میکنم خوب نیس بعدش هم کمردرد میشم هم دل درد 

نشستن ک نمیشه اما دستشویی با اب گرم فقط

من دو ماه قبل از اینکه حامله شم این کارو کردم قبلش همیشه خودم میشستم و حموم هم میرفتم و لی دوماه با اینکه سخته این کارو کردم ببخشید ببخشید که میگم آب گرفتن تو دستشویی رو فقط برای مدفوع اصلا زمان دیگه خودتو نشور

آره من یادم بچه تر که بودم مامان بزرگم وقتی فهمید من خودم میشورم تو پریودی کلی دعوام کرد ببخشید که م ...

وای فک کنم درست میگنااا آخه منم حس میکنم اب میکشه داخل😣😣😣😣همیشه فک میکردم این توهم منه

من روز تخمک گذاریمو نمیتونم محاسبه کنم میشه برام محاسبه کنی اگه زحمتی نیست؟

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...