2777
2789

سلام. کسی با استفادش سریع نتیجه دیده؟؟ یا اگه بخواد اثر کنه بعده 1هفته معلوم میشه؟!

من 2سانت بودم 10 روز پیش،دردای کم و پراکنده دارم، نمیدونم چرا باز نمیشم بیشتر که دردم بگیره. دکترم گفته گل گاو زبان و گلاب و زعفران بخورم ولی تغییره خاصی نکردم. فعالیتمم زیاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بستری نشی و خودشون کاری نکنن باز نمیشه.. 

من پسرم اول 38 دنیا اومد بدون کاره خاصی خیلی خوب بود، الان وسطای 39 هستم دردای کم دارم، دوست دارم زودتر دردام شروع بشه ولی فعلا خبری نیست...   

آره شنیدم یا دیر اثر میکنه یا اثر نمیزاره، نمیدونم چیکار کنم زودتر دردم بگیره 

من شب اخر که قرار بود برم بسنری بشم چون اصلا درد نداشتم یه شربت غلیظ زعفرون خوردم صبح به لک افتادم

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
میگن نزدیکی بدون جلوگیری

نزدیکی بدون جلوگیری شوهرم انجام نمیده میگه گناه داره نینی🤦‍♀️🤦‍♀️من زعفران و گلاب قاطی کردم باهم ولی آنچنان غليظ نبود، حالا امتحان میکنم. ممنون

نزدیکی بدون جلوگیری شوهرم انجام نمیده میگه گناه داره نینی🤦‍♀️🤦‍♀️من زعفران و گلاب قاطی کردم باهم و ...

اره منم ماه اخر هرچی به شوهرم گفتم گوش نداد گفت یه موقع برا بچه و خودت بده

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
نزدیکی بدون جلوگیری شوهرم انجام نمیده میگه گناه داره نینی🤦‍♀️🤦‍♀️من زعفران و گلاب قاطی کردم باهم و ...

اخه چرا؟

به بچه چه ربطی داره اون تو کیسه آب جداست این کار باعث باز شدن بیشتر دهانه بشه تا راحت تر بیرون بیاد

پسرت چند سالشه؟