2777
2789
عنوان

دوست پسرمو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4800 بازدید | 68 پست
وااا اگه دوستش نداری چرا داری خودتو عذاب میدی؟ تمومش کن بره راحت بگو بهت احساسی ندارم و تمام

بخدا پنج ساله همش تو فکر کات کردنم 

نمیذاره میاد دوباره سمتم اصرار اصرار

اخه همش فک میکنم ک من دارم فدا میشم تو این رابطه  اون دختره ایده الشو که منم پیدا کرده و خو ...

ببین فقط به خاطر دلسوزی ادم با کسی ۵ سال نمیتونه بمونه.قبول کن یه کوچولو دوسش داری😕

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعارف داری با زندگیت !!!!یعنی اینقدر برا خودت شخصیت قایل نیسی !!!!

از روز اول دنبال کات کردن بودم تا همین لحظه ک با شما صحبت میکنم 

نمیذاره هر دفعه یجور هندی بازی درمیاره دلم میسوزه

بدبختیم همینه دیگ  چون میخام دلش نشکنه مدااااام بهش محبت میکنم

شایدم به خاطر اینه ک کسی بهتر از اون نیومده تو رندگیت و گفتی کاچی بهتر از هیچی.نکن اینکارو اگه تصمیمت قطعیه ولش کنی ولش کن گناه داره آهش میگیرتتا

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
اشتباه میکنیدکسیونمیخوایدوابسته میکنیداونم۵سال گناه داره

بخدا من از اول اومدم کات کنم ب بهونه های مختلف 

هر بهونه ای میاوردم میگفت من قول میدم درستش کنم نو فقط بمون 

منم فک کردم کم کم عاشقش میشم دیگه!!!! نشدم و فقط وابستشم همین

بدبختیم همینه دیگ  چون میخام دلش نشکنه مدااااام بهش محبت میکنم

ببخشید ولی شتر سواری دلا دلا نمیشه. خوب یه بار دلش بشکنه بهتر از ۵ سال عمر بیهوده است . من یه خواستگار داشتم خیلی عاشقم شده بود ولی من یه ذره هم خوشم نمیومد تحت فشار خانواده تا پای نامزدی رفتم ولی روز قبل از نامزدی زدم زیر همه چیز . حتی پدرم باهام قهر کرد . ولی به خودم گفتم بابام که قرار نیست باهاش زندگی کنه . حتی بخاطر حرف مردم که هی می گفتن چرا کات کردی پسر به این خوبی . شهر زندگی مو عوض کردم

بخدا من از اول اومدم کات کنم ب بهونه های مختلف  هر بهونه ای میاوردم میگفت من قول میدم درستش ...

مگه چندسالشه

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
شما دعا نیاز نداريد چیزی که ندارید اراده هست بی خودی پسر مردم تو اب نمک خیسوندین اگر پنج سال پیش تصم ...

اره واقعا بخدا موندم چیکار کنم هربهونه ای  اوردم نشد کات کنم