2777
2789
عنوان

دوست پسرمو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4800 بازدید | 68 پست
بخدا پنج ساله همش تو فکر کات کردنم  نمیذاره میاد دوباره سمتم اصرار اصرار

خب اون بیاد اصرار کنه

تو قبول نکن اگر نمیخوای

اصلا نمیتونم درک کنم داری خودتو به خاطر یکی دیگه زجر میدی...مگه خودتو دوست نداری تو؟ مگه زندگیت برات مهم نیست؟ خودت اولویت زندگی خودت باش....اون شاید درد بکشه عصبانی بشه اصرار کنه یا هر کار دیگه ولی بعد یه مدت سرد میشه

بهترین کاری که میشه برای زندگی خودت بکنی رو انجام بده نه اون!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای دقیقا توی شرایط شمام من،ولی با این تفاوت که این عید میشه تازه یه سال

۷ سال اختلاف سنی داریم ،از راه نت دوست شدیم و فوق العادهههه اخلاقش و رفتارش با من خوبه،ولی ظاهر و تیپش به دلم ننشسته تا الان...😔البته از نزدیک ندیدمش و نمیدونم از نزدیک بهتره یا نه ولی کلا حس خوبی نداارم

از طرفی دوست دختر قبلیش ولش کرده و خاطره ی بدی براش موند۶ بود،اصلا نمیخوام یه ضربه ی دیگه بخوره ،ولی چه کنم که اونقدر که اون عشق داره،من ندااارم و عذاب وجدان ولم نمیکنهه😢😢دقیقااا مثل تو برای اینکه ناراحت نشه ،هی مثله خودش بهش محبت میکنمم

ولی نمیدونم چیکاار کنممم

نمیدونم منتظر بمونم حداقل یه بار ببینمش و بعدش اگه خوشم نیومد کات کنم،یا همین الان☹☹ اصلااا نمیدونم اگه تصمیم گرفتم رابطه رو تموم کنم،چجوری تموم کنم که نارااحت نشههه،چون پسر خییلی خووبیه😭😭😭خدااایااا کمکم کننن😭😭😭😭

منم یه دوس پسر دارم میخوام ازش جدا شم ولی نمیدونم چجوری اخلاقش خوبه مهربونه بامزه است ولی قیافه نداره وضعشم خوب نیست 

هم دلم میسوزه هم ن 

همش میترسم لو برم مامانم دیگه هیچ وقت بهم اعتماد نکنه