2777
2789
عنوان

روزهای غم انگیز بارداری من😭 ...

708 بازدید | 36 پست

از شدت دلتنگی چند کلامی مینویسم. میدونم شاید ده نفرم نخونن مثل پست قبلم که با ترس گریه گذاشتمش.

اما اینو اینجا میذارم که یادم نره امشب چقدر دلم شکست

از وقتی باردار شدم توی این شهر غریب هیچکسو نداشتم تو بدترین شرایط روحی تنها بودم... با همسری که همیشه جلوی متلک های خانواده اش بهم سکوت کرد ... دلم از غم سنگینه

با حمله های عصبی تو هفته سه و چهار شروع شد. دست و پاهام میلرزید. نفسم تنگ می اومد عین سکته. 

دیگه بیرون رفتن از خونه برام ترسناک شده بود حتی. چون چند بار تو تنهایی حالم بد شد و مردم رسوندنم خونه...

با خونریزی هفته هشت ادامه پیدا کرد و ترس از سقط

با متلک های خانواده همسر که منو متهم میکردن که نمیذارم بچشون بره شهرستان پیششون چون نمیفهمم مادر بودن چیه...

با ریسک بالای سندرم داون و امینوسنتز و یکککک ماه ترس و استرس از اختلال ژنتیکی بچه

با محبوس شدن ادرار تو کلیه جنین و احتمال مشکل کلیه

با خونریزی هفته ۲۶ و سرویکس ۲۸ و استراحت مطلق و ترس زایمان زودرس... با گرسنگی کشیدن تو استراحت مطلق از تنهایی و وزن کم بچه...

و حالا با مشکل دولیکوسفالی بخاطر بریچ بودن همیشگی بچه که هیچکی حتی قابل ندونست جواب درست بهم بده 

با دلی که امشب بی نهایت شکسته بهت میگم خدای من نمیکشم... خیلی خسته و داغونم ... شاید مادرشوهر راست میگه من نمیفهمم بچه داشتن یعنی چی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بارداری به شدت سختی داشتم اما گذشت و الان واسم یه خاطره شیرینه حتی بدترین لحظاتش

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

ای خدا عزیزم قربون دلت برم

گرچه معنی خیلی ازینا که گفتی رو ندونستم ولی انشالله که سالم و سلامت میاد بغلت

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ان شاالله که خودت بهت صبر وآرامش بده دلت آرومتر شه ....

خیلی ناراحت شدم عزیزم.....الان اوصاعت چطوره چند هفته ای اینی که گفتی چیه خطرناکه برات

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........