2777
2789
عنوان

اسم به من درمونده کمک کنید

118 بازدید | 18 پست

سلام دوستان شوهرم دوست داره اسم پسرم محمد باشه

من پارسا دوست دارم به توافق نمیرسیم 

مامانم میگه محمد پارسا بزار

اینجا اینقدر گفتن ترکیب فارسی عربی میشه نمیدونم چکار کنم

مامانم میگه محمد ارتین  محمدرادین خوب نیست محمد پارسا مثل محمد امینه خوبه.       نظر شما چیه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محمد پارسا خیلی هم قشنکه

خیلی ب نظریه های اینجا دقت نکن

پس این همه محمد پارسا حتما همه بچه های من هستن

هیچکس نداشته

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

اینجا همش میگن مسخرست ترکیب عربی فارسی میشه ولی معنی میده محمد با تقوا نمیدونم چکار کنم

عالیه

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

میگم یه وقت اطرافیان نگن اسم بچش زشته پسرم ناراحت شه

اینکه پسرت چطوری برخورد کنه بستگی به تربیتی داره که شما انجام میدی

وقتی ات نظر بقیه مهمه قطعا اونم اینطوری یاد میگیره

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی