2777
2789

یک بغضی تو راه گلومه ک هرچی گریه میکنم باز نمشه گاهی یک صدایی توسرم میپیچه میگه خودتو خلاص کن

چرا کسی درکم نمیکنه

بعضیا اونقدر قوی نیستن ک بتونن تحمل کنن...

گاهی دلم میخواد وقتی بچم ک ۲سالشه اذیت میکنه اینقدر بزنمش تا خفه شه😭😭

وقتاییکه ارومم هرچی اذیت و گریه میکنه اصلا متوجه نمیشم اماگاهی شب و روزا اصلا دست خودم نیست هرچی گوشامو میگیرم هرچی تحمل میکنم اماناخودآگاه سرش دادمیزنم و شدیددعواش میکنم😭

دارم داغون میشم توسن ۲۸سالگی چهرم شده عین ۴۰سالگی 

توروخدابگین چیکارکنم😭

پیش مشاورم بردم بچمو اما اونام درک نمیکنن و میگن تحمل کن😭

تازه الانم ک فقط بچم نیس یک مشکل دیگ هم پیداکردم ک فشارزیادتری رومه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم چی شده مگه؟بچت مگه چه مشکلی داره که رفتی پیش مشاور؟

بچم مشکل نداره انگار خودم ددرم اصلا تحمل سروصدای بچه رو ندارم یکم ک زیاد سروصدا کنه مثل ادمای روانی میشم اختیار هیچ کاریم دستم نیست 

بچم مشکل نداره انگار خودم ددرم اصلا تحمل سروصدای بچه رو ندارم یکم ک زیاد سروصدا کنه مثل ادمای روانی ...

فقط به بچت حساسی یا سروصدای همه؟توروخدااا اگه شرایط مالی شو داری مشاوره رو ادامه بده اگه از یه کدوم خوشت نیومد یکی دیگه رو پیدا کن اگه دیدی چند نفر یه راه حل دادن پس احتمالا درسته حتی اگه سختتت باشه انجامش

گریه کن هراز چند گاهی گریه مثل اب رواتیشه غمای ادمو میشوره انگار میریزه بیرون

برو حتمااااا با رعایت پروتکل ها یه ازمایش بده ببین ویتامین اینا چیزی کم نداری اینا خودش باعث افسردگی وعصبی شدن میشه

حتما هر روز یکم واسه خودت وقت بذار حتی کم فقط واسه خودت ودل خودت

مییدونم تحملش سخته ودست خودت نیس عدم تحملش وقتایی که ارومی عصبانی نمیشی اینارو همش با خودت مرور کن رو ناخوداگاهت تاثیرمیذاره سروصدای بچت نه دست خودشه واز قصده ونه همیشگی تهش چندساله دیگه بخدا روزی میرسه دلت تنگ میشه زنگ میزنی صداشو بشنوی ولی این اسیب هایی که این تنش ها هم به خودت میزنه هم به بچت اگه همینطور هی ادامه پیدا کنه تاثیر بدی رو جفتتون داره 

باوووور کن اینا رو نمیگم که سرزنشت کنم فقط چون هم تورو درک میکنم چون خودمم تقریبا درگیرشم هم خودم بچه ایم که میشه گفت تو شرایط استرس زا بزرگ شدم والان دارم عواقبشو میبینم میخوام بگم که پاشی هم به خاطر خوددددت هم بچت قوی باشی وخوب شی خیلی سخته ولی قطعا تو میتونی این شرایطم بگذرونی یادت باشه به مو میرسه ولی پاره نمیشههه