2777
2789
عنوان

کیا تا حالا زایمان بی درد داشتن؟

288 بازدید | 25 پست

از کدوم روش زایمان بی درد استفاده کردین؟خوب بود؟عوارض نداشت واستون؟

دیلاسیون چند سانت براتون استفاده کردن بی دردی رو؟

مامان گل پسر   

منظورت اوپیدوراله دیگه!؟

من پنجشنبه زایمان دارم 

تگم کن تجربمو بگم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
منظورت اوپیدوراله دیگه!؟ من پنجشنبه زایمان دارم  تگم کن تجربمو بگم

عه بسلامتی 😍❤️

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۴سال پیش تو شهر ما اومده بود موقع زایمان دکتر میخواست برا اولین بار رومن امتهان کنه آمپول بود..میگفت شدت دردا رو میاره، پایین درد آنچنانی نداری ولی زمان زایمان رو طولانی میکنه....ولی شوهرم رضایت نداد.

عه بسلامتی 😍❤️

برام دعا کن

خیلی استرس دارم

اصلا وقتی فکر میکنم سه روز دیگه یه عضو کوچولوی جدید به خانواده اضافه میشه از استرس گریه میکنم

نمیدونم چه حس عجیبیه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

چهار سال پیش بیمارستان بنت الهدی مشهد استفاده کردم.وقتی به شش سانت رسیدم و کیسه آب رو زدن آمپول زدن تو آنژوکت....خوااااابیدم....یه بار بیدار شدم دیدم دارن میبرنم رو تخت زایمان....دوباره خوابیدم....یه بار بیدارشدم زورای آخرم بود دوباره خوابیدم....وقتی بیدار شدم نیمساعت بود که پسرم بدنیا اومده بود و بخیه هم زده بودن....دیگه بیدار شدم.فقط تا هفت هشت ساعت سرگیجه داشتم که نمیتونستم از روی تخت بلند شم.عوارض دیگه نداشت شکر خدا

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

برام دعا کن خیلی استرس دارم اصلا وقتی فکر میکنم سه روز دیگه یه عضو کوچولوی جدید به خانواده اضافه م ...

حس قشنگی از نظر من برای منم دعا کن عزیزم 😍 ک نی نی ام سالم بغل کنم 😃 حتما منم برای شما دعا می کنم 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

منظورت اوپیدوراله دیگه!؟ من پنجشنبه زایمان دارم  تگم کن تجربمو بگم

زایمان بدون درد فکر کنم با اپیدورال فرق داره.اپیدورال هم وقتی به پنج،شش سانت برسی یه آمپول توی نخاع میزنن....عوارض داره.چون من خودم دیسک خفیف دارم دکتر گفت خطرناکه برات....جاریم دو تا پسرشو سزارین به همین روش آورده الان کمر درد شدید داره.برای سزارین بهتر از بیهوشیه ولی برای زایمان طبیعی نه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

دکترت کی بود؟

دکتر قدسیه سادات علوی......عششششقه عشق.....من وی بک انجام دادم پیشش....خیلی آرومه

حس قشنگی از نظر من برای منم دعا کن عزیزم 😍 ک نی نی ام سالم بغل کنم 😃 حتما منم برای شما دعا می کنم& ...

حتما عزیزم

انشالله کوچولوت صحیح و سالم دنیا میاد

زایمان بدون درد فکر کنم با اپیدورال فرق داره.اپیدورال هم وقتی به پنج،شش سانت برسی یه آمپول توی نخاع ...

نه اپیدورال بی حسی از نخاع نیست

دوز دارو کمتره و عوارض سزارین نداره

حتما عزیزم انشالله کوچولوت صحیح و سالم دنیا میاد

مرسی گلم 😍 همچنین