2777
2789
عنوان

کیا تا حالا زایمان بی درد داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 25 پست
چه طوری تگ کنم؟

اول @ بزن بعد اسم پروفایلم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادرسش کجاس؟وی بک چیه؟

آدرس و شمارشو سرچ کن اینترنت میاد عزیز.من یادم نیستت از چهارسال پیش.فقط اینترنتی نوبت میگرفتم معطلیش کمتر بود.زایمان طبیعی بعد سزارین

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

چهار سال پیش بیمارستان بنت الهدی مشهد استفاده کردم.وقتی به شش سانت رسیدم و کیسه آب رو زدن آمپول زدن ...

زایمان کردی یا خوابیدی😂

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
عزیزم بچت با چی کشیدن بیرون

خواب بودم....خودش دنیا اومده بود.پرستارا گفتن راحت زایمان کردی😄😄😄😄😄

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

زایمان کردی یا خوابیدی😂

باورت نمیشه.ازوقتی زدن آمپول رو احساس میکردم وارد تونل صورتی شدم....خواب خواب بودم.طوری که وقتی بیدار شدم و گفتن بچت بدنیا اومده گفتم طبیعی یا سزارینم کردین؟؟؟؟؟؟؟تا این حد متوجه نشدم.

اپیدورال واسپاینال انجام میدن در هر دو روش دارو در کمر تزریق میشه ولی محل دقیق تزریق در لایه های نخاعی متفاوته اپیدورال بیدردی طولانی تری میده ولی اسپاینال در حد یکی دو ساعت بی حسی میده در دیلاتاسیون  ۴ سانت به شرطی که کیسه آب پاره شده باشه و مایع آمونیوتیک مکونیومی (مدفوع جنین)نباشه انجام میشه