2777
2789

من ۲۶ سالمه و میدونم تا چشم بهم بزنم ۳۰ سالم شده مجردم 

داشتم به این فکر میکردم حالا که سنم داره بالا میره اصلا دیگه زیبایی و جذابیتی برام میمونه؟ یه مرد من ۲۶ ساله رو بیشتر دوست داره یا یه دختر ۲۰ ساله

از افزایش سن میترسم

قرار نبود اینجوری بشه....

من ۲۲ سالمه جذابیت ۱۸ سالگی رو ندارم 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵ تا صلوات بفرستی........................................................................وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن زن تو ۳۰ سالگی به اوج جذابیت خودش می رسه 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خیلی جوونیی!!! من که میخوام تا ۲۹ سالگیم برا برادرزاده هام یه عمه پولدار مجرد باشم که براشون خرج میک ...

اخه برادر زاده؟ 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵ تا صلوات بفرستی........................................................................وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

اره هنوز پوستمون خوبه برق چشامون هنوز سر جاشه ۲۶ سال تازه اول راهی خاهر

۲۲ چی

چه سوالایی میپرسین😭 یکم اعتماد به نفس داشته باشین

من 26 سالگیم خیلی جذابترم تا 20 سالگیم، به خودت برس و انقدر درگیر مردها هم نباش

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.