2777
2789
عنوان

واااای تعویق

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راسته شما درباره بدون کنکور شدن پیراپزشکی ها چیزی نمیدونید؟

عزیزم امروز وزیر آموزش اعلام کرد. گفت میشه

بدا به حال شهیدی که در صف محشر،،بفهمد آنچه نصیبش شده شهادت نیست...  در ایران تا بود ملا و مفتی، به روز بد تر از اینم بیوفتی...      هرکه افتاد پی شیخ به محراب رسید/ما پی میکده رفتیم،رسیدیم به شیخ.../ من اگر خوب و اگر بد تو برو خود را باش..هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت../  عضو کمپین مبارزه با#بی جنبه ها ////////// 9/9/99بهترین اتفاق زندگیم میوفته😍
شما مخالفید؟

بله 😔 یک ساله هیییییچ جا نرفتم... تنها تفریحم روزی نیم ساعت نی نی سایت بوده😔

بدا به حال شهیدی که در صف محشر،،بفهمد آنچه نصیبش شده شهادت نیست...  در ایران تا بود ملا و مفتی، به روز بد تر از اینم بیوفتی...      هرکه افتاد پی شیخ به محراب رسید/ما پی میکده رفتیم،رسیدیم به شیخ.../ من اگر خوب و اگر بد تو برو خود را باش..هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت../  عضو کمپین مبارزه با#بی جنبه ها ////////// 9/9/99بهترین اتفاق زندگیم میوفته😍
واقعا؟؟ من نشنیدم  از کجا برم ببینم؟

گلم امسال نیستا .. از سال های آینده. ولی این خیرو رسما اعلام کرد که میشه. بزن بیانات وزیر آموزش و پرورش امروز

بله 😔 یک ساله هیییییچ جا نرفتم... تنها تفریحم روزی نیم ساعت نی نی سایت بوده😔

اشکال نداره حالا شاید قطعی نشد 

اگه شدم یه هفته استراحت کن انرژی بگیری

منم همین کارو میکنم

کریستن استوارتI'll find you in the twilight🌈♾️خوناشام شاعر
گلم امسال نیستا .. از سال های آینده. ولی این خیرو رسما اعلام کرد که میشه. بزن بیانات وزیر آموزش و پر ...

مرسی عشقممم 

چقد شما مهربونو خوش برخوردید😍😘😘

کریستن استوارتI'll find you in the twilight🌈♾️خوناشام شاعر