2777
2789

ما به لطف خدای مهربون عقد کردیم.

فقط شرایط شوهرم خیلی حساسه

راستش فقط بخاطر علاقه ای که وجود داشت قبول کرد که رابطه رو رسمی کنیم وگرنه واقعا شرایط ازدواج رو نداشت

ما بعد از عید میریم خونه خودمون

شوهرمم هم سر کار میره هم درس میخونه.این دو سال خیلی خیلی خیلی براش مهمه چون آزمون تخصص داره و باید خیلی درس بخونه.

به نظرتون چجوری میتونم بهش کمک کنم؟چی کار کنم که بتونه با ارامش درس بخونه؟چون آینده‌مون به آزمونی که داره گره خورده.

هر راهنمایی دارید بهم بگید لطفا.مالی،رفتاری... تو هر زمینه ای که هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش اعتماد به نفس بده،محیط درسخوندن رو براش فراهم کن،قرص آهن و خوراکی و غذاهای مقوی بپز،وقتی خسته میشه بهش انرزی و انگیزه میده،خودتم پا ب پاش همراهش درسبخون تا یه جاهایی که متوجه نشد تو بتونی کمکش کنی

بهش اعتماد به نفس بده،محیط درسخوندن رو براش فراهم کن،قرص آهن و خوراکی و غذاهای مقوی بپز،وقتی خسته می ...

عزیزم چه خوب که قرص آهن و... گفتی 

چون براش غذا میبرم دم خوابگاه انقد ذوق میکنه

حتما واسش تقویتی هم میگیرم پس

بهش اعتماد به نفس بده،محیط درسخوندن رو براش فراهم کن،قرص آهن و خوراکی و غذاهای مقوی بپز،وقتی خسته می ...

قرص آهنومیشه سرخودمصرف کرد؟

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
قرص آهنومیشه سرخودمصرف کرد؟

نه خوردنش شرایط خاص داره مثلا نباید همراه با قرص کلسیم بخوری،یا اینکه حتما باید معدت خالی باشه،اینا چیزایی که من میدونم برای محکم کاری گوگل سرچ کنید دوست عزیز😊

نه خوردنش شرایط خاص داره مثلا نباید همراه با قرص کلسیم بخوری،یا اینکه حتما باید معدت خالی باشه،اینا ...

مرسی 🌺

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
عزیزم چه خوب که قرص آهن و... گفتی  چون براش غذا میبرم دم خوابگاه انقد ذوق میکنه حتما واسش تقو ...

خوشبحال بچتون پدر مادر دکترن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا