2777
2789
عنوان

بچه ها

69 بازدید | 7 پست

یه فرصت شغلی خیلی خوب برام پیش اومده که نمیخوام از دستش بدم اما شوهرم همکاری نمیکنه میگه دوست ندارم تو کار کنی من همه چی رو برات فراهم کردم تو فقط به خودت برس و من دیگه هیچ کاری نکن ولی من دوست دارم یکم فعال باشم جای خونه نشینی 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نزار مانع پیشرفتت بشه

دو روز آزمایشی رفتم خیلی ازم راضی بودن کارای خونه رو هم شب انجام میدم ولی بهونه میاره میگه وقتی میام خونه چهره ات خسته هست 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
خب مگه نمیشه هم کار کنی هم به خودت برسی😶

منم همینو بهش میگم کو گوش شنپا

گوش نده ب حرفش یکم بگذره عادت میکنه اونم

یه عادت بد دیگه اش هم اینه که قهر میکنه من باید منت کشی کنم