2777
2789
عنوان

بچها توی تلگرام....

86 بازدید | 22 پست

یه نفر فقط ایدی منو داشت منم فقط ایدی اونو هیچکدومم شماره همو نداشتیم بعد من دلیت اکانت زدم

با شماره قبلم دوباره وارد تلگرام شدم

الان اون بتز میتونه منو پیدا کنه؟

خیلی نگرانم

بعد وقتی نصب کردم ایدی نزاشتم شماره هم زدم نو بادی

راهی هست پیدام کنه؟

شمارمو نبینه یه وقت چون ایدی نزاشتم :(

ن نمیتونه پیدات کنه خیالت راحت

تا حالا به برگه های کاغذی دفترتون توجه کردین ...!؟ظاهر آرومی داره و بی خطر به نظر میاداما وقتی به دستت کشیده میشه و دستتو میبره سوزش وحشتناکی داره ...خیلی از آدم ها هم همینن مثل برگه های کاغذ یک دفتر آروم و بی خطر به  نظر میان ...اما یه جایی که انتظارشو نداری جوری بهت زخم میزنن که علاوه بر شوکه شدن !زخمش سوزش عمیقی تو قلبت ایجاد میکنه و سالیان سال فراموشت نمیشه ...حواسمون به آروم های پرخطر زندگیمون باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نمیتونه پیدات کنه خیالت راحت

با شماره قبلم اومدم باز ولی اچن شمارمو نداره منم سیو ندارم

شماره هم تا نصب کردم زدم نوبادی ایدی هم نزاشتم راهی نیست پیدا کنه؟

با شماره قبلم اومدم باز ولی اچن شمارمو نداره منم سیو ندارم شماره هم تا نصب کردم زدم نوبادی ایدی هم ...

ن راهی نداره

تا حالا به برگه های کاغذی دفترتون توجه کردین ...!؟ظاهر آرومی داره و بی خطر به نظر میاداما وقتی به دستت کشیده میشه و دستتو میبره سوزش وحشتناکی داره ...خیلی از آدم ها هم همینن مثل برگه های کاغذ یک دفتر آروم و بی خطر به  نظر میان ...اما یه جایی که انتظارشو نداری جوری بهت زخم میزنن که علاوه بر شوکه شدن !زخمش سوزش عمیقی تو قلبت ایجاد میکنه و سالیان سال فراموشت نمیشه ...حواسمون به آروم های پرخطر زندگیمون باشه 
چرا عزیزم؟ چیزی شده؟

چون شماره هم نداشت بعد منم سیو نداشتم ولی باز با همون شماره وارد تلگرام شدم و زدم نوبادی شماره و ایدی هم نزاشتم میترسم مزاحمه بتونه پیدا کنه :(

خب بازم بلاک کن آدم مریض بلاخره یه راهی پیدا میکنه

کلا دلیت اکانت. زدم

شماره هم نداره ازم فقط ایدی پاشت منم سیو نداشتم شمارشو

الاانم تا با شماره قبلم تلگرام نضب کردم

ایدی نزاشتم شمارهم زدم نوبادی :(

نمیدونم میتونه پیدا کنه یا نه:(