2777
2789
عنوان

چرا آبادانی ها به لاف زدن معروف شدن+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 87 پست
راست میگه ابادان یه زمان نگینی بود توی خاورمیانه یه شهر فوق العاده پیشرفته که باورش برای غربیام سخت ...

خب یهههههه زمانی بود الان این حرفا یعنی چی؟🙄بعدشم یعنی چی که میرفتن به اقوامشون تعریف میکردن کسی باور نمیکردن خب نرفتن شنیده بودن که😐یه جور توهینه به بقیه شهرا

شما همونین که راه به راه گزارش میزنین و الکی تاپیک مردم رو میترکونین؟؟؟؟

واقعا توهین توش نبود 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حالا هرچی اولین بوده داشتند الان چی دارند؟ داشتم داشتم مهم نیست الان مهمه که چی دارند 

این دیگه به انقلاب و جنگ و مسئولین بی لیاقت مربوط میشه

(من آبادانی نیستم )

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
خب یهههههه زمانی بود الان این حرفا یعنی چی؟🙄بعدشم یعنی چی که میرفتن به اقوامشون تعریف میکردن کسی با ...

خوب داره میگه چرا بقیه افراد فکر میکردن ابادانیا چاخان میکنن ریشه این تفکر کجاست توهینی نکرده عین این حرفا رو من از خیلی از اقوامم که ساکن جنوب بودن هم  شنیدم 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
خب حالا هرچی اولین بوده داشتند الان چی دارند؟ داشتم داشتم مهم نیست الان مهمه که چی دارند 

عزیزم من نیومدم پز داشته هاشون رو بدم اونا چون داشته هارو تعریف میکردن بقزه فکر میکردن لاف میان عنوانو بخون

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
چرا؟

من امروز حوصله ندارم😊💔 دلم شکسته 

بعدشم داره با حرفاش به بقیه شهرا توهین میکنه شعورشو زیر سوال میبره یعنی چی که میرفتن به اقوامشون میگفتن باور نمیکردن 🙄خب نرفته باشن آبادان قطعا این چیزاییو که میگه شنیدن

الان کسی بیاد از پاریس لندن تعریف کنه ما میگیم بلوف میزنی؟

خوب داره میگه چرا بقیه افراد فکر میکردن ابادانیا چاخان میکنن ریشه این تفکر کجاست توهینی نکرده عین ای ...

وای خیر ببینی چرا بقیه اشتباه فهمیدن منو😐 عنوانو کسی نمیخونه منکه نیومد پز داشته هارو بدم الان ازهمه جا بدبخترن

من امروز حوصله ندارم😊💔 دلم شکسته  بعدشم داره با حرفاش به بقیه شهرا توهین میکنه شعورشو زیر سو ...

پنجاه سال پیش ن گوشی بود ن همه جا تی وی چجوری اطلاعات رد و بدل میشد

چرا ترکوندی؟!!؟
وا چرا 😐

عزیزم بالا توضیح دادم حسش نیست💔😔حوصله ندارم

داره با حرفاش به بقیه شهرا توهین میکنه شعورشو زیر سوال میبره یعنی چی که میرفتن به اقوامشون میگفتن باور نمیکردن 🙄خب نرفته باشن آبادان قطعا این چیزاییو که میگه شنیدن

خب یهههههه زمانی بود الان این حرفا یعنی چی؟🙄بعدشم یعنی چی که میرفتن به اقوامشون تعریف میکردن کسی با ...

عجب!!! چه دلایل مسخره ای😂میگی توهین به بقیه شهرا؟!! عزیزم به این فکر کن که کل ایران با هزینه نفت و گاز جنوب داره میچرخه

اون وقت شهرای جنوبی توی کمترین امکانات، توهین از این بزرگتر؟!!!

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
چرا حرف بدی نزد که داشت از ابادانیا دفاع میکرد تازه شما فقط به فکر گزارش زدنین قشنگ کامل تاپیکو بخون ...

داره با حرفاش به بقیه شهرا توهین میکنه شعورشو زیر سوال میبره یعنی چی که میرفتن به اقوامشون میگفتن باور نمیکردن 🙄خب نرفته باشن آبادان قطعا این چیزاییو که میگه شنیدن

چرا باید از ابادان تعریف کنه؟مگه کسی حرف زده بهشون؟داره این حرفا شهرا رو باهم دشمن میکنه