2777
2789
عنوان

تولدمه دوست پسرم برام کادو نگرفت

7350 بازدید | 29 پست

تولدمه امروز پیش دوست پسرم بودم دوست پسرم هیچ جا منو نبرد و گفت کروناست😕درصورتیکه خودش حتی جاهای شلوغم میره و هردومون هرروز سرکار میریم‌

کلیم عذرخواهی کرد که ببخشید بخاطر کرونا هیج جا نبردمت😕😕😕به روش نیاوردم ولی من خیلی ناراحتم چون ماه پیش تولدش بود من براش کیک و کادو گرفتم. چیکار کنم که به روم نیارم؟ اخه ادم با گذشتی نیستم خیلی جلو خودمو گرفتم تاحالا و گفتم عیب نداره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای باباگلم ساده ایا مرداانقدر بی احساسن واسه اونی که زنشه وهرشب کنارش میخوابه وکُلفَتیشومیکنه وبچه هاشو بزرگ میکنه تولدوکیک وکادو نمیگیرن دیگه برادوست دخترکه هیچ.خیلی بی احساس وبی مسئولیتن😒🤦‍♀️

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏

بعضی پسرها خیلی پرررو هستن منتظرن اطرافیانشون براشون خرج کنن ولی خودشون دست تو جیبشون نمیکنن

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
تو دوست پسرته ناراحتی من عقد بودم کادو نخرید برام😶

موندم خدایی چرا اینکارو کرد

کادو ک میدونم قراره چند روز بعد یه وسیله الکترونیکی برام از دیجی کالا بخره. ولی هیچ جا منو نبرد.