خواهذم پستیبان خیلی یخته یکسره تلفن دستشه حقوقشم الان با این کرونا خیلی کم شده حقوق برنامه ریزیش خوبه که کم میخوان الان بعدم حقوق ثابت نداره بستگی به کاری که میکنیه تازه خواهرم رییس حوزه هستو کلی از دانش آموزا میخوان اون پشتیبانش بشه
خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیزم واسه یک هفتم. برنامه ریزی کنه جوری که تموم شه زود خودم بلد نیستم وضعمم اونقد خوب نیست مشاور برم.🙄اخه خودم بلد نیستم میخام ازدهم شروع کنم دیگه یازدعمو دوازدهمم باشروع مدرسه کم کم بخونم
دارم میرم دوازدهم 1400کنکور دارم خیلی کم کاری کردم نمسدونم بشه تو این 10ماه یا 11ماه بخونم دهم و یازدهم و بعدعسدم دوازدهمواوکی کنم یا ن ولی دگ باید بخونم این یسال مخام یکی برام ی برنامه بنویسه😕نمتونم برم مشاور وگرنه اینجا نمیگفتم:(((فک نکنم کسیم کمک کنه
حتما باید اموزش ببینی بعدم باید در اون رشته که دانش اموز داری خبره باشی خواهرم یالها پیش وقتی خودش اونجا درس میخوند و بعد دانشگاه قبول شد یک سالی پشتیبان بود بعد دیگه رها کرد الان چند ساله دوباره رفته چون خیلی مشاور و دلسوز خوبیه
خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام