2777
2789
عنوان

چرا یوتیوب انقدر کاربراش با فرهنگن

269 بازدید | 37 پست

اصلا هیت نمیدن

پر از انرژی مثبت 

پر از آموزش های خفن ک کاربردی 

یعنی کاربر یوتیوب باشی فقط تو ۳ ماه یه آدم پر از انرژی  میشی و فهیم و کاربلد 

ولی اینستا و پر از هیت و انرژی منفی و آموزش های بداخلاقی و رفتار های تاکسیک 

نینی سایت هم که پر از انرژی منفی و راهنمایی های به درد نخور 

این حجم از تفاوت واقعا عجیبه 

بر اساس مشاهدات من جو‌ یوتیوب و اینستا تقریبا یکسانه. ولی توییتر خیلی جو‌ متفاوتی داره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی فرهنگاشو‌ ندیدی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

چون هرکسی نمیتونه وقت بذاره برای ویدیو های با اون حجم 

آدمای صبور و عشق یادگیری تو یوتیوب میرن 

مثل اینستاگرام نیس که هر لحظه منتظره بزنه پست بعدی 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

آره به نسبت واقعا خوبن

ولی من زیر یه ویدیویی تو یوتیوب دیدم فحش بود که چینی ها روونه قزاقستانی ها و روس ها میکردن سر اینکه خواننده قزاق دوم شده بود تو مسابقه استعدادیابی چینی اول

نمیدونی چه بسااطی بود فقط کامنتا رو ترجمه میکردی پر فحش 🤣😐

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛