2777
2789
عنوان

ديشب با شوهرم دعوا كرديم اونم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 54 پست
وای مثل شوهر من انقد مامانم مامانم می‌کنه حالمو بهم میزند هنوز بند نافشو نبریدن

جالب اينجاست تو مجردي اينجوري نيستن زن ميگيرن يادشون ميفته

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه نزار مامانت اینا بیان کمک خودتو و شوهرت بچین وسیله هاتو بزار زبونش کوتاه ش

دومن پاشو برو ی مدت خونه مادرشوهرت بزار بفهمه سخته مهمون داری حرفم زد شوهرت بگو مامانم گناه داره اومدم پیش مامان تو 😐😂😂

جالب اينجاست تو مجردي اينجوري نيستن زن ميگيرن يادشون ميفته

یه مدت هر شب برو خونشون ، به غلط کردن میفتن، من جات باشم هر شب میرم اونجا شام میخورم، شوهرتم نمیگه تو بگو بریم اونجا، یعنی امونشونو ببر ، هر شب برو خسته شن، مطمئن  باش  به شوهرت میگن بسه دیگه هرشب هر شب میاین😁

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
چی بگم والا. حالا شما صبر میکردی برا خونوادتم شام میخرید ‌شاید. الان اینطوری ک ب خونوادت کشید بحث، خ ...

آره خيلي خيلي بد شد

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
ن پدر و مادر من اصلا اجازه نمیدادن یعنی ی بار مادرم گفت باشه حق با شماست.دخترم بد نگهش میدارم پیش خو ...

آرزوم بود شوهر منم ديشب چنين چيزي ميشنيد

اول از همه نزار مامانت اینا بیان کمک خودتو و شوهرت بچین وسیله هاتو بزار زبونش کوتاه ش دومن پاشو برو ...

ميرم اونجا افسردگي ميگيرم

باباش هميشه خوابه خونشون سكوته

یه مدت هر شب برو خونشون ، به غلط کردن میفتن، من جات باشم هر شب میرم اونجا شام میخورم، شوهرتم نمیگه ت ...

😂😂😂😂😂😂