والا من بعد ازدواج اومدم اینجا هیچ جا رو هم نمی شناسم باردار که شدم پرسیدم همه گفتن خانم دکتر باستانی خیلی خوبه ما هم رفتیم پیش ایشون بود اینکه یه روز دذ هفته بیشتر نبود و بخاطر کرونا چهاردنگه و امام رضا دیگه نمیرفتن فقط یکشنبه ها دسترسی داشتیم خیلی خوب بودن موردی داشتم بهم بخاطر همین شمارشونو دادن اما یهو یه ماه کامل در صورتی که به من گفته بود 5 مرداد بیار ببینم نیومدن مطب تازه اکو دادن نمی دونن اکو 18 هفتگی باید تموم باشه قبلش قبول نمی کنن خلاصه گفت برو پیش فلانی من نیستم رفتم اونم نبود تازه می گفتن که اون دانشگاه تازه اومده دکتر خوبی نیس حالا من استراحت مطلق سه طبقه برای هیچی اومدم پایین ینی اینجوری بعد زنگ زدم میگه باشه عب نداره ماه بعد بیا فقط برو قرص آهن بگیر بخور حالا می پرسم روزی چند تا و تداخل نداره تلگرافی جواب میده منم متوجه نشدم میگه اصلا بلاکت می کنم اینقدر سوال می پرسی من از اول گفته بودم بارداری اولمه چیزی نمیدونم حالا ناراحتیم اینه حق منه که ول کنه بره بعدم جا جوابگویی اینجور جواب بده خلاصه خیلی کفریم دنبال یه دکتریم که کارش خوب باشه آدمم باشه هوا برش نداره بخدا منم بی سواد نیستم مهندسم احترام و شان دارم اگرم نمیدونم چون سالم بودم هیچوقت آهن مصرف نکردم این طرز برخورد با مریض نیس... کلی پول میدیم سر یه سوال که از سر کوتاهیی خودشم هست اینجوری می کنه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باید کت قهوه ای تنش میکردی بنظرم اصلا لزومی ندارد برای یه سوال بلاک کنه تو اول از همه بلاکش میکردی دنبال یه دکتر دیگه برو والله انقد بدم میاد از این جور دکترا تو دوره تحصیلات و مدرک پزشکیتو میگیری موذفی بهم خدمات بدی
من ساکن کرجم با یه خانم دکتری آشنا شدم از سال ۹۸تا الان دکتر من شدفوق تخصص زنان و زایمانه تو واتساپ باهم در تماسیم هر وقتم زنگ بزنم جواب میده خیلی مهربونه و دلسوز فقط این بار آخر پیام دادم جواب نداد خیلی ازش ناراحتم و عصبی ویرایش شصت هزار تومنه داروهای همه اش خارجیه امکان ندارد زیر صد و پنجاه تومن دارو بده سونو داخل مطب انجام میده هشتاد هزارتومان تست پاپ ..انجام میده هشتاد هزارتومان یعنی هرکارش سقفشو از من میگیره جواب نداده زنگ زدم به منشیش گفتم به خانم دکتر بگو اگر وقتشو نداره من میتونم یه دکتر دیگه بگیرم تو این یک سال بالا چهار میلیون فقط هزینه کردم حق نداری جواب ندی والله
باید کت قهوه ای تنش میکردی بنظرم اصلا لزومی ندارد برای یه سوال بلاک کنه تو اول از همه بلاکش میکردی د ...
بلاکم نکرد عاخه بعدم دکتر خوب دیگه ای سراغ ندارم به علاوه مادرم پیش آل یاسین میرفته مادر همسرم پیش دکتر لباف دکترای یک زنان اونا میگفتن اونا هم تند و تیز بودن می ترسم همه دکترای خوب اینجوری باشن....
من ساکن کرجم با یه خانم دکتری آشنا شدم از سال ۹۸تا الان دکتر من شدفوق تخصص زنان و زایمانه تو واتساپ ...
خوشبحالت منکه جوابمو نمیداد م گفتم حتما کار داره مهم نیس فک کن شیاف داده بعد دو جور قابل استفاده است دیگه بهم نوفته می پرسمم جواب نداد بعد رفتم تو سایت پرسیدم یکی بهم گفت واژن نزنی ها خانم باردار خونریزی می افته الان اگر اشتباه استفاده می کردم بچم طوریش میشد کی جواب میداد؟