2821
2789
عنوان

بچها چقدر شرمنده ائمه شدم.

98 بازدید | 12 پست

یه تاپیک زدم چندساعت قبل گفتم چک‌ فردای شوهرم موند و هرچی ائمه رو صدا زدم جوابمو ندادن.انقدگریه کردم که فقطخدا میدونه. 

شاید ما اونطوری که فک میکنیم جوابمونو ندن. اما حتمن ج میدن.من میگفتم برامون مشتری بفرستن که منت کسیو نکشیم. اما اونا از طریق برادرشوهرم بما پول رسوندند. شاید خدامیخاست رابطه شوهرم و داداشش بهتر بشه. الله و اعلم. 

من تاپیک زدم گفتم هیچ کدوم صدامو نشنیدن. و پول چک جور نشد. 

اما برادرشوهرم زنگ زد و پولش جور شد. 😭

خاستم بگم ماها خیلی کم صبریم. ائمه خ مهربونتر ازین حرفان.

@گیلانغرب بیا خاهر

ازهمین تریبون از همه نی نی سایت های گل که برای چک شوهرم دعا کردن. یه دنیا ممنونم. ان شالله حاجت همه مون ختم بخیر بشه. اونجوریکه خدا صلاح میدونه و مادوس داریم 😍

شب همه بخیر😙😙😙

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

تو رو خدا برا منم دعا کنید انقدر خدا رو صدا زدم جواب نمیده اگه جواب نده بخدا بدبخت میشم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم خیلی نا امیدم ،امروز کلی گریه کردم الانم ی سر درد شدیدی دارم ،نمیدونم چرا رو هر چی دست میزارم نمیشه خسته شدم خدا 

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
تو رو خدا برا منم دعا کنید انقدر خدا رو صدا زدم جواب نمیده اگه جواب نده بخدا بدبخت میشم

ان شالله جواب میده برا همه صلوات فرستادم. خدا از غیب دستتون بگیره ان شالله

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
منم خیلی نا امیدم ،امروز کلی گریه کردم الانم ی سر درد شدیدی دارم ،نمیدونم چرا رو هر چی دست میزارم نم ...

الهی بگردم. من هنوزم شوهرم چک داره. ولی دوهفته دیگس. انقد امشب جوش زدم که سرمنم داره میترکه. خدا ان شالله دست همه مونو بگیره. اول دست شمارد

الهی بگردم. من هنوزم شوهرم چک داره. ولی دوهفته دیگس. انقد امشب جوش زدم که سرمنم داره میترکه. خدا ان ...

قربون مهربونیات ،ایشاا...پول اونم جور میشه عزیزم 

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
عزیزم‌میشه برای دختر منم دعا کنی؟ دعا کنی زود و برای همیشه خ ب بشه؟

ان شالله خدا سلامتیش برگردونه. من مستجاب الدعوه نیستم ولی از ته دل ائمه رو صدا زدم. شماهم حاجتت روا میشه ان شالله 

ائمه واسه من کجان؟  چرا به داد زندگی من نمیرسن

میرسن بخدا. فقط چشمامونو باید قشنگ باز کنیم. من میگفتم خدایا به کسی رو نندازه شوهرم. از پول مشتریانش پول بیاد اما خدا جور دیگه ای میخاس

2825
2823
2791
2779
2792