2777
2789
عنوان

بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 26 پست
اگر بچه اولته اره طبیعی من وشوهرم دوسال هیچ دعوای نداستیم سر بچه اول هر روز دعوا داشتیم...بعد شرایط ...

بچه اولم هست و اصلا خوب نمیخوابه و کولیک هم داره واقعا احساس میکنم کم آوردم

چقد طول کشید؟تا به زندگی نرمال برگردید

هر چی بچه بزرگتر بشه خوابش بهتر بشه، راحت تر میشی،من‌بچه هام تا چهل روز خیلی اذیت داشتن بعدش خواب شب شون تنظیم شد ،راحت تر شدم، کلا یک سالگی هم دیگه خیلی راحت شدم، مرحله ی بعدم که دیگه غذای سفره رو میخوره جیش میگه، دیگه عالیه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا باید اینجور باشه من فکر میکردم همه چی شیرینتر میشه

شما الان دچار ریزش شدید هورمون شدید .احتمالا افسردگی هم گرفتید .به هر حال مسوولیت یه انسان افتاده روی دوش شما .شما در تلاشید ک به درستی این بچه رو بزرگ کنید .دچار اضطراب و استرس میشید .یکم ک بچه بزرگ شد و خیالتون راحت شد و رابطه جنسیتون از سر گرفته شد درست میشه

بچه اولم هست و اصلا خوب نمیخوابه و کولیک هم داره واقعا احساس میکنم کم آوردم

خوب میشه عزیزم...خابش تنطبم شه دلدردش ۷وب میشه و بهتون لبخند میزنه ....یادت میره...ب شوهرت عر نزن با مهربونی ازش بخاه من ک اشتباهات اون دفعه رو انجام نمیدم...مرتب میرفتم خونه مادرم وشوهرم تنها بود الن خونه خودم موندم و با کمک شوهرم کارارو انجام میدم...فقط همدلی میخاد...وبدون وضع همه همینه

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
ممنون از حرفای امیدوار کنندتون دوستان 

من خودم روزای اول هرشب تا صب بیدار بودم و گریه میکردم .از یه طرف نگران بچه بودم میگفتم خدایا من نمیتونم این بچه رو بزرگ کنم .شوهرمم همراهی نمیکرد ازم دور شده بود .درد بخیه ها از یه طرف .ولی میگذره نگران نباش.اها یبوست شدید هم گرفتم تا ۲۰ روز دسشویی نکردم از ترس بخیه ها 

خوب میشه عزیزم...خابش تنطبم شه دلدردش ۷وب میشه و بهتون لبخند میزنه ....یادت میره...ب شوهرت عر نزن با ...

منم از اول خونه موندم و خدایی اونم خوب کمکم میکنه ولی باز این مشکلات هست 

منم از اول خونه موندم و خدایی اونم خوب کمکم میکنه ولی باز این مشکلات هست 

ازش مدام تشکر کن...مردا مثل بچه ن بگو اگر تو نبودی سختم رود وفلان...با زبون خوش میشه مار از سوراخ کشید بیرون

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
چقد طول کشید؟تا به زندگی نرمال برگردید

من ۶ماه ولی رابطه هامون سرد بود باالکی خندیدن و درست کردن بهترین غذا و تحویل گرفتن شوهرم و نوازش کردنو....آرایش کردن و شاد بودن و آهنگ گزاشتنو بازی و خندیدن بابچمو... وووووووووو دوباره شوهرم راه افتاد کمک بم میکرد و مراقب بچه بود و حواسش ب دوتامون شد ولی قبلش من سگ اخلاق بودم خودش هم سگ اخلاق شد حتی از بچه اوردن هم پشیمون شد آخه مرد درک نداره فقط شکمشو میبینه من خیلی دردها داشتم اون نمیتونست منو درک کنه

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام دوستان خوبین ؟ یه خبر توپ که خودم نتیجشو تضمین میکنم

بچه من بعد از یکسال زبان انگلیسی رو یاد گرفت و تو تنهاییش به انگلیسی حرف میزنه و بازی میکنه بدون اینکه کلاس حضوری ببرمش تو این شرایط الانم داره هنوز ادامه میده چون با بازی ، خلاقیت و کاردستی یاد میگیره زبان رو خیلی ها ازم پرسیدن چیکار کردی؟ من با کلاس مجازی تو یکسال معجزش رو دیدم حتی بعد یک ترم هم عالی جواب داد که داره پیشرفت میکنه و خودمم کلی لغت و جمله در کنارش یاد گرفتم و برای بچه های 2 سال تا 9 سال عالیه چون فامیلهای من هم نتیجش رو دیدند باورتون نمیشه!!(بچه های 2 تا 9سال به خاطر اینکه هنوز چندان مدرسه نرفتند ، ذهنشون مثل لوح سفیده و  زبان رو مثل اب خوردن جذب میکنند و اصلا قابل مقایسه با ذهن مشوش ما بزرگتر ها نیستند) اونم فقط با دوره ی 8 جلسه 75 هزار تومنی که هر جلسش حدود 9 هزار تومنه یعنی مفته  (تازه تضمینی) چون مدرسش عاشق بچه هاست و همیشه میگه باید تو این اوضاع هزینه مردم رو کاهش داد و خیلی خانومه وگرنه کلاس های مجازی،180 و  300 هزار تومنی به بالا همه جا زیاده تازه اونم نه با روش این خانم خبره جوون که کافیه یه بار اعتماد کنین  :):):)  

مدرکش و همه چیزش هم معلومه و بهتون نشون میده و تو یه اموزشگاه معتبر تحت نظر انگلستان هم توی ایران کار میکنه و با جوون بودنش 10 سال سابقه داره و تازه پیج زده.

تازه با داشتن بچه دوزبانه میدونید چقدر به افرادیکه میخوان برن خارج از ایران کمک میکنه و امتیاز عالی برای خروج هستش؟؟!!  

یعنی حاضرم قول بدم که بعد 1 سال با صبر شما یکدفعه یه بچه دوزبانه دارین که کلی کلاس برای مامان و باباش و خودش داره اونم با لهجه خوب انگلیسی

من شوهرم اول مخالفت میکرد با این کلاس مجازی ولی بعدش که معجزشو دید اونم به همکارهاش که بچه داشتند میگفت.