2777
2789
عنوان

کیا توی کرونا عروسی گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4065 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نظرم لباس عروس و کلیپ  و اتلیه برو یه جشن خیلی کوچیک در حد خواهر برادرای شما و داماد ب ...

خودمم همین نظر رو دارم

ولی اگه توی خونه بگیریم جشنو مشکلی پیش نمیاد؟

خطرناک نیس یعنی؟

سخت بود ولی تونستم   
هعی... کاش اقلا عقدم مث بقیه ادما بود بهم خوش میگذش حرفی نداشتم صبر کنم

بخدا توی زندگی ها اینقدر مشکلات هست و به وجود میاد که آدم حالش از فیلم عروسیش بهم می خوره  من یکی میگم کاش روز عروسیم حجله و مراسم ختم  می گرفتم

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)
چرا؟ اونا ک نمیذارن برن سر زندگیمون خودخواهن عزیزم اگه جشنم بگیرم با رعایت اصول بهداشتی امکان پذیر ...

عزیزم جشن و عروسی رعایت اصول بهداشتی وجود ندارد.

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
خودمم همین نظر رو دارم ولی اگه توی خونه بگیریم جشنو مشکلی پیش نمیاد؟ خطرناک نیس یعنی؟

اگر جمعتون در حد ده نفر باشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد به هر حال خانواده تو همش پیشتن و میدونی ناقل نیستن و همچنین خانواده داماد

بخدا توی زندگی ها اینقدر مشکلات هست و به وجود میاد که آدم حالش از فیلم عروسیش بهم می خوره  من ی ...

ن نگوووو اگه زندگیتو با عشق شروع کنی مشکلاتو میشه تحمل کرد

سخت بود ولی تونستم   
از کجا میخاد مشخص بشه ک از عروسی کرونا گرفته؟ ممکنه هزار جای دیگه هم رفته باشه مهمونی بانک بازار ح ...

تو عروسی چطور میشه ماسک زد و بلافاصله نشست واقعا؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اوه ده نفر ک بیشتر میشیم...

کاش خاله و عمه و عمو اینارو دعوت نکنید

اونا حتی اگه دلشون نخواد ولی خجالت میکشن بگن نمیایم یه جشنی بگیرید کاملا خانوادگی

بخاطر شما میگم اخه یه عروس مهموناش حدود ۵۰بود یه هفته بعد عروسیش داماد مرد عروسه هم هنوز بیمارستانه دور از جون شما

بخدا ارزش نداره یه جشن

توی خونه؟ مشکلی پیش نیومد که؟

اره تو خونه ولی ما رسم داریم عروس خونه خودش جشن میگیره داماد هم خونه خودش بعد میان بزن برقص و عروس و میبرن ،حنابندونم همینجوریه داماد فامیلاش حنا میارن وبازم بزن و برقص ،وقتی فامیلای داماد میخاستن بیان ما ماسک میزدیم ،ما ۷۰ نفر بودیم اوناهم ۸۰ نفر

کاش خاله و عمه و عمو اینارو دعوت نکنید اونا حتی اگه دلشون نخواد ولی خجالت میکشن بگن نمیایم یه جشنی ...

نه فقط خانواده بیشتر از ده نفر میشه خب

من خودم خیلی استرس دارم و حساسم

خیلی مراقبم...

فعلا ک تصمیمی نداریم جشنی بگیریم

سخت بود ولی تونستم